Kim Kardashian otkrila je što se dogodilo kobne listopadske noći u Parizu. Bila je uvjerena da će umrijeti.


Kim Kardashian progovorila je o pljački koja joj se dogodila prošle godine u listopadu u Parizu. U svom reality showu "Keeping Up With the Kardashians" Kim je prvi put ispričala što joj se dogodilo i o čemu je u tim trenucima razmišljala. Starleta je, kaže, mislila da će biti silovana i ubijena.

Vezani članci Kim Kardashian Inače je ne viđamo s toliko odjeće na sebi, a sada je uspjela sablazniti sve koji su je sreli, neke je i zabrinula Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

"Uhvatio me za noge, a ja nisam imala ništa od odjeće ispod ogrtača. Povukao me k sebi na kraj kreveta i mislila sam da će me sad silovati. Mentalno sam se pripremila na to i onda ipak nije. Zavezao mi je noge i uperio pištolj u glavu. Mislila sam da će me ubiti na mjestu", ispričala je Kim svojim sestrama u showu.

U Parizu je Kim tada bila sa svojom sestrom Kourtney, koja joj je bila u mislima u najgorim trenucima. "Pomislila sam kako se nadam da ćeš moći normalno nastaviti živjeti nakon što vidiš moje mrtvo tijelo na krevetu. Bila sam uvjerena da se neću izvući iz ovog", dodala je starleta.

Od listopadske pljačke Kim i njezin suprug Kanye West prošli su kroz jako težak period tijekom kojeg je on boravio i na psihijatriji. Srećom, ono najteže je sada iza njih. U Parizu je policija uhitila 17 ljudi za koje se smatralo da su povezani s pljačkom, a deset ih je optuženo. Priznali su, između ostalog, da su većinu nakita prodali, ali i da su je ranije planirali opljačkati, no nisu uspjeli.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju