To može samo Kim

Ego do neba: Plaća i po 100 tisuća za 'peglanje' svake fotke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prate je milijuna na društvenim mrežama, a sada je izašla i jedna prilično zanimljiva informacija. Ovisnica o kontroli ne prepušta ništa slučaju.

Reality zvijezda Kim Kardashian West poznata je po svojem besprijekornom izgledu, a da pod svaku cijenu želi biti savršena pokazuje i sljedeća informacija. Američki trač magazin Ok! otkrio je kako Kim plaća i do 100 000 dolara godišnje osobi koja joj retušira fotografije prije nego ih ona objavi na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Kate Middleton (Foto: Getty Images) Što im je to trebalo? Kakav gaf! Fotošopirali naslovnicu Kate i Williama s tek rođenim sinom: Izbijelili im zube, potamnili ten i ''ispeglali'' bore

Kris Jenner potvrdila - 'Da, postoji moj obnaženi video'

'Prije bi joj prijatelj uredio fotografije, ali to bi trajalo satima. Napokon je odlučila zaposliti profesionalca koji joj je dostupan po cijele dane. Mora po cijele noći imati upaljen mobitel u slučaju da ona putuje', otkrio je neimenovan izvor.

Navodno ta osoba mora potpisat ugovor o tajnosti i izbrisati sve originalne fotografije nakon što ih retušira, no vijest je nekako ipak završila u javnosti.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene