nova revolucija

S drugim u krevetu: Kim snimila selfi, završila na naslovnici

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

O popularnosti selfija puno se pisalo, a nakon što su ga počeli koristiti slavni, selfie je stekao globalnu popularnost. Sada je stigla i nova revolucija koja je zauzela naslovnicu magazina.

Reality zvijezda Kim Kardashian nekoliko je puta rušila rekorde svojim odvažnim naslovnicama, a Interviw magazin donio je novu revoluciju objavivši na naslovnici neprofesionalnu fotografiju - već ovu koju je zvijezda sama snimila. Da, selfi je završio na naslovnici!

Pogledaj i ovo Goop (Foto: Instagram) O čemu se tu radi? Kontroverzna fotka zapalila Instagram: Je li se na njoj razgolitila 46-godišnja glumica?

Kanye West objavio da će se kandidirati za predsjednika SAD-a

Očito je kako je selfi alat kojim je ističe najbolja strana autora, a Kim Kardashin je popularizirala selfi i zahvaljujući njemu čak i objavila knjigu. U novom izdanju Interview magazina pojavila se i Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Selena Gomez, Madonna...

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je objavila i nekoliko fotografija na Instagramu koje su se našle u magazinu, a otkrila je i kako su nastale neke od seksi selfija u krevetu.

'Onaj trenutak kada ti sestra uđe u sobu a ja u krevetu snima selfije... no tada nije znala da snimam za Interview magazin i radim s jednom od svojih omiljenih fotografa', napisala je Kim. Muškarac koji se našao s njom u krevetu je fotograf slavnih Mert Alas, a reality zvijezda snimila je fotografije dok je još bila u ranom stadiju trudnoće.

 

September issue of @interviewmag face timing with @mertalas #InterviewGang

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Hm, svi se pitaju koji se sljedeći korak Karedashianki? I može li Kanye West zaista biti predsjednik SAD-a? Ambicijama slavne obitelji nema kraja, pa bi se tako Kim mogla naći i kao Prva dama.

 

#womaninthemirror #mirrorselfie @JLo #InterviewGang Cc @fabienbaron

A photo posted by @interviewmag on

 

@mertalas facetimes with @mileycyrus #InterviewGang Cc @fabienbaron

A photo posted by @interviewmag on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene