Slavna starleta Khloe Kardashian navodno je trudna s Lamarom Odomom. Iako će se razvesti, navodno su donedavno spavali zajedno pa je ona ostala trudna.


Šok i nevjerica navodno su zavladali u obitelji Kardashian. Naime, Khloe Kardashian mogla bi doživjeti još jednu veliku životnu dramu.

Vezani članci Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Šokantno priznanje bivše NBA zvijezde: "Bio sam sa 6 djevojaka tjedno, bivša me zatekla u orgijama'' Lamar Odom (Foto: Profimedia) Umirovljeni košarkaš u krevet je odveo čak 2 tisuće žena: "Bilo ih je previše, bio sam opsjednut seksom"

Za američke tabloide izvor je otkrio kako su Khloe i njezin bivši suprug Lamar Odom, usprkos svim problemima, spavali zajedno u lipnju te da je prema najnovijim informacijama Khloe trudna, i to upravo s Lamarom. O vijesti piše Hollywood Life, ali i ostali američki tabloidi.

Sama Khloe je više puta otvoreno govorila o želji da ostane trudna, no situacija između Lamara i nje jako je komplicirana. Iako je Khloe Lamaru pružila podršku kada je imao probleme s ovisnostima, izrazila je i želju da nastavi sa svojim životom.
 

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on