Procvala!

Više nije 'ružno pače': Skinula se pa sve snimila!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bila je najmlađa Kardashian sestra, no potpuno se promijenila i sada uživa u svojem tijelu.

Khloe je najmlađa od tri najpoznatije Kardashian sestre (Kourtney je nastarija, Kim je srednja sestra) i njezine starije sestre su je često i zasjenile svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 11 Kratko i jasno! Khloe Kardashian dala je do znanja što misli o zlobnim komentarima pratitelja pa oštro vratila jednom na sljedeće pitanje

Na koju stranu gledati? Kardashian bombastične obline puta tri!

No ona više nije 'ružno pače'. Nakon razvoda od košarkaša Lamara Odoma, Khloe je procvala, smršavila, bacila se na vježbanje i uživa u svojem životu. 29-godišnja reality zvijezda na Vineu je objavila kratki video u kojem možemo vidjeti kako se priprema za snimanje. Njezina asistentica joj je mazala kremu za samotamnjenje, dok se ona hihotala i sve snimila i objavila.

Khloe se zapravo pripremala za nastup u showu Chelsea Lately, a osvrnula se i na svoju mamu Kris koja voli sve kontrolirati. 'Moja mama zapravo prati okolo Kim, samo hoda za njom i oblači se poput nje. Danas sam joj za omiljena, no Kim je to svaki dan', našalila se Khloe. Uz toliko žena željnih pažnje, nije nimalo iznenađujuće da se najmlađa među njima želi uklopiti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene