Njezina borba

Svi joj neprestano govore da je debela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ipak, tijekom godina Khloe Kardashian naučila je kako da se nosi sa zlim jezicima i uvredljivim komentarima.

Khloe Kardashian najviša je od sestara Kardashian i uvijek se isticala, a mnogi nisu propustili priliku da je zovu 'debelom sestrom Kardashian'.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Ipak, tijekom godina Khloe je naučila kako da se nosi sa zlim jezicima i uvredljivim komentarima. U svojoj je novoj knjizi 'Strong Looks Better Naked' progovorila o svojim osjećajima.

 

Tag me in your pictures of #StrongLooksBetterNaked link in my bio

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

'Smiješno mi je jer zbilja nisam mislila da sam ja ta 'debela sestra. Nisam mislila da sam debela sve dok nisam čula te komentare i to me potaknulo na razmišljanje', objasnila je.

 

 

Jet lag is a monster!! Needed this to wake me up.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

'Sad kada gledam s odmakom shvatila sam da nisam debela nego sam jednostavno živjela nezdravo. Svi znamo što znači biti debeo, a mislim da ja nisam bila debela', nastavila je svoju priču.

Khloe je priznala da su je zli komentari ipak na kraju očvrsnuli.

'Ponosna sam na sebe jer sam se uspjela obraniti od toga. Također, to razdoblje života mi je pomoglo da vidim koliko sj***ni, osuđujući ljudi mogu biti i koliko riječi zapravo bole. Slobodno mogu reći da se osjećam snažnije', rekla je.

 

 

Im obsessed with the gym but a little extra help never hurt nobody @waistgangsociety and @premadonna87 keep my waist snatched and posture perfect. Once you try it, you will become obsessed!!! Head over to whatsawaist.com the ONLY place to get your waist trainer!!!

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

Nakon što je odlučila prekinuti veze s košarkašem Lamarom Odomom posvetila se sebi i krenula na put prema promjeni. Iako je pod povećalom javnosti od 0-24, važan dio njezinog dana postala je tjelovježba.

Na svojim društvenim mrežama Khloe se pohvalila plodovima mukotrpnog vježbanja – i ima se čime pohvaliti! Trbušni mišići i minijaturni strukić lijepo je istaknula u selfie fotografiji koju je snimila gledajući se u ogledalo.

 

 

FBF to my @ComplexMag shoot

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

'Prije dvije godine odlučila sam početi vježbati, to je bila moja terapija i osloboditelj stresa. Počela sam polako i sada vježbam 4 do 5 puta tjedno. Nema brzih rješenja ako želite dugoročne rezultate. Vježbanje je sada veliki dio mojeg života. Moje vježbanje nije hranjenje ega, radim to zbog svog zdravog duha. ', poručila je Khloe koja je postala prava inspiracija svojim mnogobrojnim fanovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene