Odlučila je reći dosta!

''Samo se ponižavaš'': Napadaju je jer je partneru oprostila što ju je prevario pred sam porođaj, ona im uzvratila

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Galerija

I skoro dva mjeseca nakon što je rodila kćer True, Khloe Kardashian ne može u miru uživati u majčinstvu jer je fanovi napadaju što je partneru Tristanu Thompsonu oprostila prevaru.

Sredinom travnja Khloe Kardashian rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu True.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Screenshot) Njena strane priče Trenutno najpoznatija preljubnica na svijetu konačno otkrila što se dogodilo na tulumu Tristana Thompsona

No njezinu sreću malo su pomutile snimke i napisi u medijima o njezinu partneru Tristanu Thompsonu, koji je ujedno i otac njezina djeteta, a koji je nekoliko dana prije porođaja viđen u bliskom odnosu s drugom djevojkom. Iako je i sama vidjela sve spomenuto, Khloe je Tristanu odlučila sve oprostiti te zasad zajedno odgajaju svoju kćer. I dok je ona sama odlučila krenuti dalje, obožavateljima showa "Keeping Up with The Kardashians" nimalo se ne sviđa njezin potez.

Iako dosad nije komentirala što drugi misle o njoj, čini se da više ne može šutjeti. Khloe se tako na društvenim mrežama obratila svima koji joj dijele savjete o životu.

''Mnogi danas vole udijeliti pokoji savjet drugima, a oni sami ne žive to što govore. Oni koji glume neku mudrost u većini slučajeva zapravo nemaju što dati. Ljudi, fokusirajte se na svoje probleme umjesto da mene kritizirate. Neki očito uživaju geldati tuđu tragediju, a ne znaju uživati u tuđoj sreći. Sigurna sam da svi imate puno toga u svom životu što trebate popraviti'', poručila je dušebrižnicima.

No većina onih koji joj se obraćaju putem društvenih mreža uvjerena je da će ju Tristan opet prevariti ako je to već jednom učinio.

''Samo se ponižavaš'', pišu joj, no ona se na to ne obazire.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene