Popularna pjevačica koja je zadnjih tjedana više vremena provela u sudnici nego na pozornici, sada otkriva još jednu uistinu zanimljivu tajnu.


Producent Dr. Luke silovao je Keshu nakon njezinog 18. rođendana, a fizičko, verbalno i psihičko maltretiranje nastavilo se sve do danas. Kesha je sudskim putem pokušavala prekinuti ugovor sa izdavačkom kućom Sony, kao i suradnju s Dr. Lukeom, ali u tome nije uspjela. Sudi je ipak odlučio da Kesha može raditi s drugim producentima, ali samo ako ih Luke odobri.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovako nešto jezivo se rijetko vidi: Duh dječaka sjedio na stražnjem sjedalu automobila Slika nije dostupna Snimio je dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće? Pogledajte sliku

Da je njezin život uistinu bizaran, potvrđuje i ova priča. Kesha je otkrila kako je progoni duh muškarca s kojim se prvi put susrela dok je boravila u motelu Teksasu. Netko dugi bi vjerojatno 'umro od straha', ali ne i Kesha, čak što više, ona se, navodno s duhom i mazila! Priznala je kako ne zna njegovo ime, ali da je situacija bila jako seksi, iako samog seksa nije bilo.

Kesha je pristala vratiti se u motel u kojem je imala svoje prvo paranormalno iskustvo u sklopu paranormalnog showa 'The Haunting of...'