Ima neka tajna veza

NJEZIN LJUBAVNIK JE DUH! Pjevačica ljubuje s prikazom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna pjevačica koja je zadnjih tjedana više vremena provela u sudnici nego na pozornici, sada otkriva još jednu uistinu zanimljivu tajnu.

Producent Dr. Luke silovao je Keshu nakon njezinog 18. rođendana, a fizičko, verbalno i psihičko maltretiranje nastavilo se sve do danas. Kesha je sudskim putem pokušavala prekinuti ugovor sa izdavačkom kućom Sony, kao i suradnju s Dr. Lukeom, ali u tome nije uspjela. Sudi je ipak odlučio da Kesha može raditi s drugim producentima, ali samo ako ih Luke odobri.

Pogledaj i ovo Kesha (Foto: profimedia) Ups! Ni njoj nije bilo jasno kako je uspjela ostati bez badića u moru, a čini se da ju je zbog toga malo uhvatila i panika

Da je njezin život uistinu bizaran, potvrđuje i ova priča. Kesha je otkrila kako je progoni duh muškarca s kojim se prvi put susrela dok je boravila u motelu Teksasu. Netko dugi bi vjerojatno 'umro od straha', ali ne i Kesha, čak što više, ona se, navodno s duhom i mazila! Priznala je kako ne zna njegovo ime, ali da je situacija bila jako seksi, iako samog seksa nije bilo.

Kesha je pristala vratiti se u motel u kojem je imala svoje prvo paranormalno iskustvo u sklopu paranormalnog showa 'The Haunting of...'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene