Justin Jedlica i Valeria Lukyanova, poznatiji kao živući Ken i Barbie, ipak neće postati par! Iako Justin cijeni Valeriju kao umjetnicu, tvrdi da su njezini napori da izgleda poput Barbie - samo uloga.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Napala glumicu: Ljudska Barbika održala lekciju ''ružnim'' ženama Slika nije dostupna Najpoznatija živuća Barbie lutka zaplovila glazbenim vodama

Justin i Valerija poznati su kao osobe koje su se zahvaljujući brojnim operacijama i posebnim tehnikama šminkanja potpuno transformirali svoj izgled. Oboje su se podvrgnuli nekoliko desetaka operacija kako bi izgledali poput svojih omiljenih lutaka Kena i Barbie, no mnogi misle da su pretjerali u želi da ispune svoj san.

No Justin i Valerija danas Izgledaju baš poput Kena i Barbie, ali iako brojni obožavatelji nagađaju da bi između njih moglo zaiskriti i roditi se ljubav, Justin tvrdi suprotno:

>> Kompleksi ga pretvorili u živuću lutku

'Mislim da je prekrasna. Ja cijenim činjenicu da je ona talentirana umjetnica, ali na kraju priče ona predstavlja 'ljudsku Barbie' samo kada je kamera snima. Nisam siguran da bih joj dao kredibilitet kao pravoj ljudskoj Barbie.'

>> Zgodni Ken traži svoju Barbie!

No činjenica da Justin ne želi biti s Valerijom i nije tako čudna s obzirom da je tvrtka Matell koja proizvodi lutke Kena i Barbie 2004. godine objavila da slavni par prekida svoju vezu nakon čak 43 godine!

Čini se da ni 'ljudski' Ken i Barbie nemaju više sreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook