Jedna od najljepših Britanki, Kelly Brook, i njezin dečko Jeremy Parisi, trenutačno borave na odmoru u Grčkoj gdje maksimalno uživaju.

Galerija


Kelly Brook jedan je od najpoznatijih modela na svijetu, a mnogi za nju kažu i da je jedna od najljepših Britanki. Iako se okušala u raznim segmentima, i u glumačkim i u voditeljskim vodama, najpoznatija je po svojim bujnim oblinama.

Kelly Brook (Foto: Profimedia)
Kelly Brook (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Kelly Brook (Foto: Profimedia) Mršava Kelly vs. ona s bujnim oblinama: Oko tijela britanske starlete već se godinama lome koplja Slika nije dostupna Gola manekenka naslonila bujne obline na svog zgodnog dečka

Svoju figuru Kelly je tako istaknula i na odmoru u Grčkoj, gdje trenutačno boravi s dečkom i modelom Jeremyjem Parisijem. Za odlazak na plažu odjenula je bijeli bikini. Par je vrijeme provedeno u ovoj zemlji iskoristio i da proslavi Jeremyjev rođendan.

Kelly često ističe da svoje tijelo voli baš takvo kakvo jest.

''Ne volim dijete jer ih se ne mogu pridržavati, previše volim slatke zalogaje'', rekla je jednom prilikom. Dodaje da se ne živcira što nije mršavica te da želi maksimalno uživati u životu, a najbitnije joj je da ostane zdrava i fit.

Kelly i Jeremy u vezi su od početka 2015. godine. Zgodni Francuz instruktor je fitnessa, a s manekenkom se upoznao u trenutku kad je ona poželjela stesati svoje tijelo i njega zatražila za pomoć.