O kostimu Katy Perry na Met Gali 2018. sigurno će se još dugo pričati.

Galerija


Pored Rihanne, Jennifer Lopez, Selene Gomez i brojnih drugih poznatih dama, na Met Gali u New Yorku u ponedjeljak pojavila se i Katy Perry, koja nikako nije mogla proči neprimijećeno. Naime, glumica je na leđima nosila velika anđeoska krila koja su zauzimala poprično mjesta oko nje, a i ostavljala je dojam kao da joj ih baš i nije bilo jednostavno nositi.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako im je slava promijenila ljubavne živote: "Rekao mi je da nikad neću uspjeti!" Slika nije dostupna Poljupci, ples i kratke hlačice pod kalifornijskim suncem

 

Da su joj stvarala probleme pokazuje i video u kojem je Katy dok se kretala, jednu od gošći krilima umalo srušila.

No Katy je bez obzira na spomenuto okupljenim fotografima pozirala s osmijehom na licu. Ispod krila nosila je kratku, zlatnu Versaceovu haljinu.

Prestižna Met Gala okuplja najpoznatija imena iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode. Događaj je osnovan još 1948., a održava se svake godine prvog ponedjeljka u svibnju. Onaj tko želi biti viđen i biti dio ovog događaja mora kupiti kartu čije su cifre i do 275 tisuća dolara, no sav iznos ide u humanitarne svrhe.

Sve haljine s Met Gale možete pogledati u članku: Rihanna: Kraljica Met Gale u izdanju koje nije moglo proći bez negativnih kritika.