Katie Price majka je petero djece, a trenutno je u braku s muškarcem s kojim je dobila posljednje dvoje djece. Uhvaćena je kako ulazi u hotel s mladićem.


Udana majka petero djece, starleta Katie Price snimljena je kako izlazi iz auta Scotty T-ja i ulazi s njim u hotel. Fotografirao ih je tabloid The Sun i tako razotkrio, čini se, preljubničku aferu slavne Jordan i mlade reality zvijezde.

Nekoliko trenutaka poslije gosti hotela su vidjeli kako Scotty ulazi u lift zajedno sa Katie koja je trenutno u braku sa Kieranom Haylerom, s kojim ima dvoje djece. Prolaznici su rekli kako se na njima dalo primjetiti da između njih postoji nešto više od samog prijateljstva.

'Bili smo u predvorju kada jeKatie izjurila iz hotela i uskočila u auto koji ju je čekao ispred. Scotty je bio na prednjem sjedalu i on ju je odvezao', tvrdi gost hotela.

Kada su se vratili u hotel pokušala se provući kroz predvorje prekrivši krznenim kaputom lice. Nažalost, za nju, obožavatelj ju je primjetio te zatražio selfie s njom, ali je odbila rekavši mu kako se ne može slikati dok izgleda ovako'.

Katie treutno promovira svoju autobiografiju 'Ponovno rođena'. U njoj piše kako je kćer Bunny, koju je dobila s Kieranom 2014., dala njihovoj vezi 'novi početak'. Zbog sastanka sa Scottyjem Katie je kasnila na Q&A, koji je organiziran povodom izlaska njezine knjige.

Scotty T odnosno Scott Timlin godinama ne skriva svoju ljubav prema Katie, a nakon što je Kieran uhvaćen u prevari na Twitteru je nazvao Kateinog muža smećem te poručio Katie da je on idealan za nju.

'Volim svog muža i ne razumijem zašto ljudi izmišljaju gluposti. Imam muške prijatelje, ali to ne znači da se tu nešto više događa', napisala je Katie na Twitteru, pokušavajući se tako obraniti od zlobnih komentara.