Zvijezda reality showa, Kate Gosselin, otkrila je da je često tužna što se ne može više posvetiti svojoj djeci.


Televizijska zvijezda Kate Gosselin, zvijezda showa na televizijskoj mreži koja prikazuje skoro isključivo reality formate, otkrila je da je često tužna što se ne može više posvetiti svojoj djeci. Kate, naime, ima osmero djece. Stoga nekad hrani djecu trulom hranom i oblači ih u vreće za smeće. Da bi imala vremena za sebe, Kate je djeci nekad znala dati i kante pune pjene za brijanje, a kojom su mogli raditi što žele.

Kako bi mogla otići u New York na operaciju zatezanja tkiva oko trbuha, Kate je ostavila djecu na četiri različite adrese. Jedno od djece žalilo se na zubobolju, a zub u njegovim ustima bio je crn i truo te je dobio infekciju. Kate se kasnije požalila kako ne zna kako nije ranije vidjela što se događa njenom sinu.

'Osjećam se krivom kad nemam dovoljno vremena za svako dijete posebno. Osjećala sam se krivom kad sam navečer bila preumorna da bih se igrala s njima... Osjećala sam se krivom kad sam imala pregrub rječnik prema njima, a mogla sam bolje odgovoriti. Osjećala sam se krivom kad nismo imali dovoljno novca kako bismo svakom od njih kupili nešto posebno', rekla je Kate koja se često osjeća krivo što je zaposlena majka osmero djece.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju