Katarina Baban i Nives Celzijus sa sestrama su zapalile Instagram.

Galerija


Ljeto je idealno vrijeme za pokazivanje linije.

Vezani članci Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maestralna Maja Bajamić opet na pobjedničkom postolju: Izdominirala transformacijom u energičnu Indiru! Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Iznenađenje u predfinalnoj emisiji: Natjecatelje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' umjesto Nives ocjenjivat će Maja Šuput

To dobro znaju i dvije domaće dame koje smo gledali i u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV. Riječ je o glumici i modnoj dizajnerici Katarini Baban te spisateljici i pjevačici Nives Celzijus.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Iako je jedna bila članica žirija, Nives, dok se druga, Katarina, natjecala, cure ipak imaju još nešto zajedničko, osim sudjelovanja u istom televizijskom showu.

Na primjer, obje imaju sestre s kojima provode ljetne godišnje odmore, a vole se s njima i fotografirati u sličnim pozama. Tako je Nives sa svojom krenula u Grčku, a nedavno je na Instagramu podijelila njihovu fotografiju s bazena, točnije fotografiju njihovih raskošnih stražnjica. I dok je Nives blistala u crnom bikiniju, njezina sestra odabrala je bijeli.

Prije nekoliko sati identičnu fotografiju sa svojom sestrom podijelila je i Katarina koja pritom nije otkrila svoju lokaciju, no fotografija je također izazvala oduševljenje obožavatelja.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

"To konkurencija Nives Celzijus?", primijetio je netko kao i mi, a vama ostavljamo da sami prosudite koji vam je pogled ljepši.