Najčudniji intervju ikad

'VIDIM ZVUKOVE' Novi ispad Kanyea Westa - Ušutkao čak i pričljivu Ellen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanye West opet šokira svojim izjavama.

Kanye West svojim izjavama ostavlja bez daha. Tako je voditeljica Ellen DeGeneres mogla samo gledati i šutit dok je West održao svoj sedmominutni inspiracijski govor. Sve je započelo voditeljičinim jednostavnim pitanjem žali li za nečim što je objavio na Twitteru. Čak i onda kada je Marka Zuckerberga, osnivača Facebooka zatražio 53 milijuna dolara. 'Ne. Čemu razmišljati o tome'.

Pogledaj i ovo showbuzz A krpice su padale... Nije se ni snašla: Okružili je polugoli zavodnici koji su htjeli samo jedno!

West je zatim počeo govoriti kako može promijeniti cijeli svijet samo kad bi imao novaca. 'Mislim da bih mogao promijeniti svijet kad bih samo imao više novaca. Imam ideje koje mogu ljudsku rasu učiniti boljom. Stalo mi je do ljudi. Odgojen sam da napravim nešto značajno', nadahnuto je progovorio West.

Značajan trag u ljudskoj povijesti ostavili su i drugi velikani koje je američki reper morao spomenuti. 'Piccaso je mrtav, Walt Disney je mrtav, Steve Jobs je mrtav. Imenujte nekog tko je živ, a da je toliko važan'.

Očito West i sebe smatra toliko važnim i značajnim što je htio i dočarati publici tijekom showa. Tako je iznenada skočio iz svoje fotelje i mašući rukama u zraku objašnjavao publici. 'Ja sam umjetnik. Ja vidim zvukove!, uzviknuo je West.

Razlog Westovog gostovanja u showu Ellen DeGeneres je inače promocija njegovog novog albuma 'The Life od Pablo'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene