Treba biti zaista posebna 'faca' kako bi zasjenila nordijskog boga, njegova zla brata i mnoštvo hollywoodskih zvijezda. No glumici Jaimie Alexander to sinoć nije bio nikakav problem. I to zahvaljujući haljini koju je odjenula.


29-godišnja Jaimie Alexander na sinoć održanoj premijeri filma 'Thor: The Dark World', održanoj u hollywoodskom El Capitan Theatreu, po mnogima je pretjerala.

Jer haljina koju je odjenula, a koja je ništa manje spektakularna od samog filma, više je otkrivala nego što je skrivala.

Vezani članci Slika nije dostupna Kad se kamere ugase: Ovako to doista izgleda u Hollywoodu! Slika nije dostupna Konačan kraj se bliži – Jolie je ozbiljna i ne misli odustati

>> Najkraće ikad? Severina nastupila u ultrakratkoj haljinici

Ova riskantna toaleta bila je, treba li to uopće napominjati, u centru pažnje kako uzvanika koji su prošetali crvenim tepihom, tako i fotografa koji su bilježili svaki korak zvijezda.

Jaimie u filmu inače tumači ratnicu Sif koja se bori na Thorovoj strani. Njezinu pojavu na crvenom tepihu pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook