Pretjerivanje

Ljubav ili bahatost - zvijezde koje 'previše' vole

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Više ili manje svi smo slabi na kućne ljubimce, neki čak toliko da se njihova ljubav pretvara u apsurd.

Nije ništa novo da je većina poznatih faca na neki način ekscentrična. To posebno dolazi do izražaja kada su u pitanju njihovi kućni ljubimci. Tada se ljubav, vrlo često, pretvara u apsurd. od kupovanja skupocjenog nakita pa čak i do kućica za ljubimce vrijednih nekoliko desetaka tisuća dolara, poznate face spremne su na sve kako bi i njihovi dlakavi ili pernati prijatelji živjeli na viskoj nozi.

Pogledaj i ovo Titanic (Foto: Screenshot Youtube) druga strana priče Ne vole uloge koje su ih proslavile: Preziru ikonske likove koji su ih obilježili, a objasnili su i zašto

Glumica koja je ovo ljeto uživala u ljepotama našeg Jadrana Demi Moore svog psa toliko voli da ga svaki dan vodi na akupunkturu. Ne, nije u pitanju bolest. Demi je zaključila kako i njezin pas dijeli istu, holističku, životnu filozofiju. Demi dnevno, na akupunkturu troši 750 dolara. Pas se, na žalost nije mogao izjasniti što o tome misli.

Paris Hilton poznata je ljubiteljica životinja, posebno pasa, koja u svojoj ljubavi uistinu nema mjeru. Njezini psi spavaju na satenskoj posteljini, nose samo najskuplji nakit, za njih se izrađuju posebne tenisice, a kada ih nosi u nekoj od svojih torbica, onda i ta torbica mora biti markirana.

Mariah Carey obožava svog terijera. Hranu naručuje iz Europe, a dostavlja se zrakoplovom i to prvom klasnm (niste valjda mislili da se pseća hrana vozi ekonomskom klsaom!) Mariah i njezin pas vrlo često se zajedno kupaju u mineralnoj vodi, a jednom je prilikom čak unajmila zrakoplov kako bi terijer uživao u pogledu na Ameriku iz zraka.

Rachel Hunter superzgodni supermodel odlučila je svom psu sagraditi kuću koja će biti replika njezine vile u Kaliforniji. Kućica za psa košta, ni manje ni više, nego 50 tisuća dolara!

 

George Clooney bio je vlasnik minijaturne vijetnamske svinje Maxa. George će Maxu zauvijek biti zahvalan jer ga je probudio prije potresa pa je slavni glumac imao vremena pobjeći iz kuće. Max je na žalost preminuo od artritisa, a George je izjavio kako neće nabavljati novo prase jer jer zadovoljio sve svoje svinjske potrebe! Sada sa svojom suprugom Amal ima dva psa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene