Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neke stvari nauče se za cijeli život...


Bila je to filmska scena koja ju je najviše proslavila, no tijekom snimanja scene lažnog orgazma u filmu 'When Harry Met Sally', glumica Meg Ryan bila je vrlo nervozna. Naime, bila je toliko nervozna da je upute kako da to izvede dobila od muškarca! Riječ je o redatelju Robu Reineru.

Meg Ryan i Billy Crystal zajedno 25 godina nakon filma 'When Harry Met Sally'

Vezani članci Meg Ryan (Foto: Profimedia) Holivudska miljenica opsjednuta botoksom slomila srce zaručniku, pa prošetala neprepoznatljiva Slika nije dostupna Ovako je nastala slavna scena lažnog orgazma iz 1989. godine

'Meg je bila nervozna. Očito joj nije bilo lako koncentrirati se u prisutnosti tolikih članova ekipe i svega ostalog. Tako da smo prvih par puta ponavljali tu scenu i bila je nekako mlitava. Onda sam joj rekao - gle, ja ću ti pokazati kako želim da to odglumiš. Sjeo sam nasuprot nje i primio se za stol vičući - da, da, da! A onda je Meg to napravila puno bolje od mene', otkrio je Reiner nedavnom intervjuu, piše Daily Mail.

Ova filmska romantična komedija s Billyjem Crystalom i Meg Ryan u glavnim ulogama zaradila je nominaciju za Oscara 1990. Najpoznatija, sada već kultna scena u filmu je kada Sally odglumi orgazam usred punog restorana i potom nastavlja potpuno smireno jesti desert.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook