Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neke stvari nauče se za cijeli život...


Bila je to filmska scena koja ju je najviše proslavila, no tijekom snimanja scene lažnog orgazma u filmu 'When Harry Met Sally', glumica Meg Ryan bila je vrlo nervozna. Naime, bila je toliko nervozna da je upute kako da to izvede dobila od muškarca! Riječ je o redatelju Robu Reineru.

Meg Ryan i Billy Crystal zajedno 25 godina nakon filma 'When Harry Met Sally'

Vezani članci Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Voljeli su se osam godina, ona mu je oprostila čak i nevjeru, no sad je svemu iznenada došao kraj Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Nakon tri razvoda vremešni glumac ljubio je samo mlađe, a sad je i zaprosio 39 godinu mlađu studenticu

'Meg je bila nervozna. Očito joj nije bilo lako koncentrirati se u prisutnosti tolikih članova ekipe i svega ostalog. Tako da smo prvih par puta ponavljali tu scenu i bila je nekako mlitava. Onda sam joj rekao - gle, ja ću ti pokazati kako želim da to odglumiš. Sjeo sam nasuprot nje i primio se za stol vičući - da, da, da! A onda je Meg to napravila puno bolje od mene', otkrio je Reiner nedavnom intervjuu, piše Daily Mail.

Ova filmska romantična komedija s Billyjem Crystalom i Meg Ryan u glavnim ulogama zaradila je nominaciju za Oscara 1990. Najpoznatija, sada već kultna scena u filmu je kada Sally odglumi orgazam usred punog restorana i potom nastavlja potpuno smireno jesti desert.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook