Judy Greer sedam je godina u braku s Deanom E. Johnsenom, ali sve dosad živjeli su odvojeno.

Galerija


Holivudska glumica Judy Greer, koja je ostvarila stotine filmskih i televizijskih uloga, u braku je s televizijskom producentom Deanom E. Johnsenom za koji i sama priznaje da je pomalo uvrnut i neuobičajen.

Vezani članci Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna Adele (Foto: Profimedia) Sada je i službeno: Nakon što je objavila da se razvodi, pola godine kasnije predala zahtjev

Naime, Judy i Dean u braku su punih sedam godina, no sve do ovih dana par nije živio zajedno. Čini se kako je došlo vrijeme da postave ultimatum na svoju vezu i priznaju kako je konačno vrijeme da budu pod istim krovom, u njezinu domu u Los Angelesu, piše magazin People.

Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images)
Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images)

Dok je ostvarivala uspješnu karijeru, 43-godišnja glumica istovremeno je odgađala zajednički život sa suprugom, koji joj očito nije bio prioritet.

"Naš je brak malo čudan. On ima svoju kuću, ja imam svoju. Više-manje provodimo noći zajedno", priznala je Judy, koju je od supruga dijelilo oko 60 kilometara.

Odluku da žive odvojeno dugo su razmatrali, a Dean je uz to imao želju biti blizu svoje dvoje djece iz prvog braka.

Judy i Dean upoznali su se na spoju naslijepo, u vezi su bili godinu dana, a zaprosio ju je na izleti u Napi 2011. godine. Nekoliko mjeseci kasnije par je izgovorio "sudbonosno da" pred dvjestotinjak prijatelja u Los Angelesu.

"Udala sam se za pravog čovjeka. Mislim da nam je brak sjajan. On mi je najveća potpora koju sam ikad mogla zamisliti", izjavila je Judy.