Čudno ili ne?

Svatko ima svoju kuću: Tek poslije sedam godina braka odlučila je početi živjeti sa suprugom!

Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images) Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images) Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images) Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images) Judy Greer (Foto: Getty Images) Judy Greer (Foto: Getty Images) Judy Greer (Foto: Getty Images) +0 Judy Greer (Foto: Getty Images) Galerija

Judy Greer sedam je godina u braku s Deanom E. Johnsenom, ali sve dosad živjeli su odvojeno.

Holivudska glumica Judy Greer, koja je ostvarila stotine filmskih i televizijskih uloga, u braku je s televizijskom producentom Deanom E. Johnsenom za koji i sama priznaje da je pomalo uvrnut i neuobičajen.

Pogledaj i ovo Miroslav i Indira Levak Vremena se mijenjaju Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

Naime, Judy i Dean u braku su punih sedam godina, no sve do ovih dana par nije živio zajedno. Čini se kako je došlo vrijeme da postave ultimatum na svoju vezu i priznaju kako je konačno vrijeme da budu pod istim krovom, u njezinu domu u Los Angelesu, piše magazin People.

Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images) Judy Greer i Dean E. Johnsen (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dok je ostvarivala uspješnu karijeru, 43-godišnja glumica istovremeno je odgađala zajednički život sa suprugom, koji joj očito nije bio prioritet.

"Naš je brak malo čudan. On ima svoju kuću, ja imam svoju. Više-manje provodimo noći zajedno", priznala je Judy, koju je od supruga dijelilo oko 60 kilometara.

Odluku da žive odvojeno dugo su razmatrali, a Dean je uz to imao želju biti blizu svoje dvoje djece iz prvog braka.

Judy i Dean upoznali su se na spoju naslijepo, u vezi su bili godinu dana, a zaprosio ju je na izleti u Napi 2011. godine. Nekoliko mjeseci kasnije par je izgovorio "sudbonosno da" pred dvjestotinjak prijatelja u Los Angelesu.

"Udala sam se za pravog čovjeka. Mislim da nam je brak sjajan. On mi je najveća potpora koju sam ikad mogla zamisliti", izjavila je Judy.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene