Polomio joj nos i vilicu!

PJEVAČ DIVLJAČKI PRETUKAO DJEVOJKU "Vrištala sam i plakala, ali nije prekinuo"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Natjecatelj showa X-Factor Josh Brooks brutalno je pretukao svoju dugogodišnju djevojku Ameliu Clark.

Josh i Amelia u vezi su bili četiri godine, a u javnost su sada izašli stravični detalji njihove turbulentne veze. Pjevač ju je, navodno, toliko pretukao da je djevojka ostala slomljenog nosa i vilice. "Bila sam sva u masnicama i tijekom naše veze me je nekoliko puta pretukao. Posljednji put mi je razbio nos, imala sam modrice i do sada sam zvala policiju čak šest puta", rekla je Amelia.

Josh je prvi put svoj agresivnu narav pokazao 2014. godine. "Sve je bilo u redu na početku naše veze. Međutim, ubrzo je postao agresivan. Nervozan i bijesan. Stalno sam lagala prijateljima kako su mi nastale modrice. Prvi put me napao kada me je djevojka kojoj je slao poruke nazvala telefonom. On je odmah skočio, uzeo mi telefon iz ruke i udario me u lice".  To mu je bilo prvi put, ali ne i zadnji da je napao Ameliu.

"Najgore je bilo prošle godine kada više nisam mogla izdržati. Bilo je stravično.Tada me je krvnički pretukao kada je došao kod mene u stan. Rekla sam mu da ne hoda u cipelama po novom i bijelom tepihu koji su kupili moji roditelji. Tada je jednostavno poludio. Počeo je vikati kako je to što sam mu rekla neprihvatljivo, srušio me na pod i krenuo udarati. Vrištala sam i plakala, ali nije prekinuo. Počela mi je curiti krv iz nosa i tada mi je od udaraca slomio nos", opisala je Amelia divlji ispad pjevača.

 

Josh, koji u showu nastupa s bratom blizancem, više nema pravo na sudjelovanju u showu sve dok slučaj ne bude detaljno ispitan od strane policije i suda. Brooks je demantirao optužbe.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene