Bila je to njezina prva filmska uloga, a pamtit će je zauvijek!


Britanska glumica Jessica Brown Findlay žali zbog odluke koju je donijela 2011. da u filmu 'Albatross' pokaže grudi.

Vezani članci Slika nije dostupna Veliki dan – slavna glumica danas slavi! Slika nije dostupna 'Bila sam jako mršava, nisam imala celulit!'

23-godišnja glumica, poznata je po ulogama u britanskim televizijskim serijama, a Albatross joj je bio prvi film u kojem je imala glavnu ulogu.

U jednoj sceni, kako bi dokazala da je punoljetna i da može kupiti cigareta, podiže majicu i pokazuje gole grudi komentirajući - 'je li ovo dovoljno dobro?'.

>> 'Moj trbuh je mlohav, a grudi su mi obješene'

'Da budem iskrena, tada sam bila naivna i nisam znala da će me prikazati u filmu od naprijed. Mislila sam kako ću u tom kadru biti prikazana s leđa', izjavila je glumica za Radio Times, očito žaleći što je uopće pokazala grudi.

Findlay je upravo završila snimanje filma Winter's Tale u kojem glumi zajedno s Willom Smithom i Russellom Croweom. No, unatoč svom zvjezdanom statusu i čestim filmskim angažmanima, tvrdi kako Hollywood nije za nju.

'Želim se baviti pisanjem, i želim imati svoju malenu trgovinu u kojoj bih prodavala sendviče i čaj', izjavila je glumica.

'Hollywood nije za mene. Volim glumiti, ali također volim i London', tvrdi ova mlada žena koja svojim stavovima i uvjerenjima ne odaje dojam današnje klasične glumice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook