Potpuno ludo

TEORIJA ZAVJERE - Katy Perry je djevojčica koja je, navodno, misteriozno umrla?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do sada smo se naslušali svakakvih teorija zavjere, ali ova definitivno spada među najluđe, ili ipak ne...?

JonBenét Ramsey imala je šest godina, živjela je u Bulderu, 1996. pronađena je mrtva u podrumu obiteljske kuće. Slučaj je do danas ostao neriješen. Iz nekog razloga ovaj je slučaj pokrenuo lavinu tvrdnji kako je smrt ove mlade kraljice ljepote bila iscenirana i ona je izrasla u danas slavu pjevačicu Katy Perry!

Pogledaj i ovo showbuzz teorije zavjere Smrti kriju mračne tajne: Sklopili su ugovor s vragom i za to platili životom?!

Dave Johnson je 2014. objavio YouTube video koji je sadržavao cijelu teoriju zavjere, a sve zajedno ovih je dana pnovno dobilo zamah.

'Ramsey nije umrla, nitko nije umro, nitko nije ozlijeđen, objašnjava Johnson u videu. Ona je bila žrtvovana, točnije žrtvovano je njezino ime, a žrtva je prinesena kako bi ona jednog dana postala zvijezda. 'JonBenet Ramsey postala je Katy Perry, to je činjenica, a svi vi koji i dalje tvrdite da je mrtva činite krivično djelo'.

Johnson u svom videu nabraja činjenice koje podržavaju njegovu priču. Navodi kako roditelji Katy Perry nevjerojatno sliče na roditelje, navodno preminule, Ramsey. Moramo naglasiti kako je Ramsey rođena 6. kolovoza 1990., a Katy 1984.!

Jasno, ovakva teorija brzo je izazvala i druge YouTubere i twitteraše da iznesu svoje ideje i dokaze o ovom slučaju. Pogledajte video i donesite zaključak ima li u svemu ovome istine ili je sve tek suluda ideja. Ne zaboravite da slavnu pjevačicu često povezuju s Illuminatima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene