Do sada smo se naslušali svakakvih teorija zavjere, ali ova definitivno spada među najluđe, ili ipak ne...?


JonBenét Ramsey imala je šest godina, živjela je u Bulderu, 1996. pronađena je mrtva u podrumu obiteljske kuće. Slučaj je do danas ostao neriješen. Iz nekog razloga ovaj je slučaj pokrenuo lavinu tvrdnji kako je smrt ove mlade kraljice ljepote bila iscenirana i ona je izrasla u danas slavu pjevačicu Katy Perry!

Vezani članci Josh Kloss i Katy Perry (Foto: Instagram) Optužio pjevačicu za gnjusne radnje, no postoji i druga, zanimljiva strana priče Princeza Diana (Foto: Profimedia) Bizarne teorije o smrti svima omiljene Diane: Tragičan kraj "princeze srca" koji i dalje budi sumnju

Dave Johnson je 2014. objavio YouTube video koji je sadržavao cijelu teoriju zavjere, a sve zajedno ovih je dana pnovno dobilo zamah.

'Ramsey nije umrla, nitko nije umro, nitko nije ozlijeđen, objašnjava Johnson u videu. Ona je bila žrtvovana, točnije žrtvovano je njezino ime, a žrtva je prinesena kako bi ona jednog dana postala zvijezda. 'JonBenet Ramsey postala je Katy Perry, to je činjenica, a svi vi koji i dalje tvrdite da je mrtva činite krivično djelo'.

Johnson u svom videu nabraja činjenice koje podržavaju njegovu priču. Navodi kako roditelji Katy Perry nevjerojatno sliče na roditelje, navodno preminule, Ramsey. Moramo naglasiti kako je Ramsey rođena 6. kolovoza 1990., a Katy 1984.!

Jasno, ovakva teorija brzo je izazvala i druge YouTubere i twitteraše da iznesu svoje ideje i dokaze o ovom slučaju. Pogledajte video i donesite zaključak ima li u svemu ovome istine ili je sve tek suluda ideja. Ne zaboravite da slavnu pjevačicu često povezuju s Illuminatima.