Johnnyja Deppa više nećemo gledati u ulozi koja mu je donijela najveću svjetsku slavu.

Galerija


Holivudski glumac Johnny Depp izbačen je iz postave filmske franšize Pirata iz Kariba i nećemo ga gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku koji Disney Studio planira snimiti, otkriva DailyMailTV.

Vezani članci Johnny Depp Brzo se riješili glumca i našli mu zamjenu u nastavku hit-filma: Produkcijska kuća ističe da snimanje ne kasni Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“

Johnny je u Piratima s Kariba igrao glavnu ulogu u svih pet nastavaka, snimljenih u prošlih 15 godina, ali izgleda kako je u "Dead Men Tell No Tales" plovidba na njegovu brodu "Black Pearl" bila posljednja. Taj je nastavak ujedno bio i onaj s najmanjom zaradom na kinoblagajnama.

Scenarist Stuart Beattie prvi je u javnost izašao s informacijom da Disney Studio više neće angažirati slavnog glumca.

Johnny Depp (Foto: Screenshot)
Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

55-godišnji Johnny Depp posljednjih nekoliko godina proživljava privatne drame i našao se usred nekoliko različitih skandala, uključujući novčane probleme, turbulentan prekid s Amber Heard, koja ga je optužila za zlostavljanje, te problem s ovisnošću o alkoholu. Tijekom ljeta zabrinuo je obožavatelje svojom pojavom i lošim izgledom.

"Mislim da je odradio sjajan posao. Očito, poistovjetio se s tom ulogom, učinio je potpuno svojom i ona mu je donijela najveću slavu", izjavio je Beattie za DailyMailTV na jednom događanju u Hollywoodu.

"Djeca diljem svijeta vole njegov lik, pa je suradnja bila odlična za njega, odlična za nas, tako da sam zbog toga jako, jako sretan", zaključio je producent i dodao kako smatra da će ga upravo ta uloga obilježiti za cijeli život.

Nije se očekivalo da će Johnny kojeg pamtimo iz kultnog filma "Edward Sciccorhands", u kojem je također igrao glavnu ulogu, steći toliku slavu i popularnost ulogom gusarskog kapetana.

Johnny Depp (Foto: Screenshot)
Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Mislim da će Jack Sparrow biti njegovo nasljeđe. To je jedina ulogu u kojoj se našao pet puta, to je lik u kojeg se transformirao i posjećivao bolesnu djecu u bolnicama , svi će ga pamtiti po tome", zaključio je Beattie.

Prije nego što je postao Jack Sparrow, Johnny je slovio kao pomalo šašav, neovisan glumac koji se pojavio u cool ulozi u filmu Tima Burtona, ali nije ga se smatralo filmskom zvijezdom, a ljude koji su ga angažirali smatralo se ludima.

"Zato što nije imao titulu velike filmske zvijezde. A mi smo stvarali veliki film, u čije smo središte postavili tog šašavog glumca i stvarno su svi mislili da smo ludi. Činjenica što smo nakon svega postigli i da smo uspjeli zapravo je čudo", objasnio je Beattie.

Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

Glazbenik koji sprema spektakl u Zagrebu veliki je zavodnik, a ovo su ljepotice koje je ljubio