Nakon 15 godina

Kraj ere Jacka Sparrowa: Slavni glumac izbačen iz filma koji ga je obilježio za cijeli život!

Johnny Depp (Foto: Screenshot) Johnny Depp (Foto: Screenshot) Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Screenshot) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty) Johnny Depp (Foto: Getty) Amber Heard Depp (Foto: Getty) +0 Johnny Depp (Foto: Getty Images) Galerija

Johnnyja Deppa više nećemo gledati u ulozi koja mu je donijela najveću svjetsku slavu.

Holivudski glumac Johnny Depp izbačen je iz postave filmske franšize Pirata iz Kariba i nećemo ga gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku koji Disney Studio planira snimiti, otkriva DailyMailTV.

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Johnny je u Piratima s Kariba igrao glavnu ulogu u svih pet nastavaka, snimljenih u prošlih 15 godina, ali izgleda kako je u "Dead Men Tell No Tales" plovidba na njegovu brodu "Black Pearl" bila posljednja. Taj je nastavak ujedno bio i onaj s najmanjom zaradom na kinoblagajnama.

Scenarist Stuart Beattie prvi je u javnost izašao s informacijom da Disney Studio više neće angažirati slavnog glumca.

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

55-godišnji Johnny Depp posljednjih nekoliko godina proživljava privatne drame i našao se usred nekoliko različitih skandala, uključujući novčane probleme, turbulentan prekid s Amber Heard, koja ga je optužila za zlostavljanje, te problem s ovisnošću o alkoholu. Tijekom ljeta zabrinuo je obožavatelje svojom pojavom i lošim izgledom.

"Mislim da je odradio sjajan posao. Očito, poistovjetio se s tom ulogom, učinio je potpuno svojom i ona mu je donijela najveću slavu", izjavio je Beattie za DailyMailTV na jednom događanju u Hollywoodu.

"Djeca diljem svijeta vole njegov lik, pa je suradnja bila odlična za njega, odlična za nas, tako da sam zbog toga jako, jako sretan", zaključio je producent i dodao kako smatra da će ga upravo ta uloga obilježiti za cijeli život.

Nije se očekivalo da će Johnny kojeg pamtimo iz kultnog filma "Edward Sciccorhands", u kojem je također igrao glavnu ulogu, steći toliku slavu i popularnost ulogom gusarskog kapetana.

Johnny Depp (Foto: Getty Images) Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Mislim da će Jack Sparrow biti njegovo nasljeđe. To je jedina ulogu u kojoj se našao pet puta, to je lik u kojeg se transformirao i posjećivao bolesnu djecu u bolnicama , svi će ga pamtiti po tome", zaključio je Beattie.

Prije nego što je postao Jack Sparrow, Johnny je slovio kao pomalo šašav, neovisan glumac koji se pojavio u cool ulozi u filmu Tima Burtona, ali nije ga se smatralo filmskom zvijezdom, a ljude koji su ga angažirali smatralo se ludima.

"Zato što nije imao titulu velike filmske zvijezde. A mi smo stvarali veliki film, u čije smo središte postavili tog šašavog glumca i stvarno su svi mislili da smo ludi. Činjenica što smo nakon svega postigli i da smo uspjeli zapravo je čudo", objasnio je Beattie.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić ispred Vlade (Foto: Screenshot) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Derulo i Daphne Joy (Foto: AFP) Jason Derulo i Daphne Joy (Foto: AFP) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) +4 Jason Derulo i Jordin Sparks (Foto: AFP) Celebrity Glazbenik koji sprema spektakl u Zagrebu veliki je zavodnik, a ovo su ljepotice koje je ljubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene