Johnnyja Deppa više nećemo gledati u ulozi koja mu je donijela najveću svjetsku slavu.

Galerija


Holivudski glumac Johnny Depp izbačen je iz postave filmske franšize Pirata iz Kariba i nećemo ga gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku koji Disney Studio planira snimiti, otkriva DailyMailTV.

Vezani članci Slika nije dostupna BJESOMUČNO TROŠIO NOVCE Sada tuži menadžere za financijski gubitak Slika nije dostupna DEPP POTPUNO PUKAO? Glumac si odrezao vrh prsta i pisao krvlju po zidu

Johnny je u Piratima s Kariba igrao glavnu ulogu u svih pet nastavaka, snimljenih u prošlih 15 godina, ali izgleda kako je u "Dead Men Tell No Tales" plovidba na njegovu brodu "Black Pearl" bila posljednja. Taj je nastavak ujedno bio i onaj s najmanjom zaradom na kinoblagajnama.

Scenarist Stuart Beattie prvi je u javnost izašao s informacijom da Disney Studio više neće angažirati slavnog glumca.

Johnny Depp (Foto: Screenshot)
Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

55-godišnji Johnny Depp posljednjih nekoliko godina proživljava privatne drame i našao se usred nekoliko različitih skandala, uključujući novčane probleme, turbulentan prekid s Amber Heard, koja ga je optužila za zlostavljanje, te problem s ovisnošću o alkoholu. Tijekom ljeta zabrinuo je obožavatelje svojom pojavom i lošim izgledom.

"Mislim da je odradio sjajan posao. Očito, poistovjetio se s tom ulogom, učinio je potpuno svojom i ona mu je donijela najveću slavu", izjavio je Beattie za DailyMailTV na jednom događanju u Hollywoodu.

"Djeca diljem svijeta vole njegov lik, pa je suradnja bila odlična za njega, odlična za nas, tako da sam zbog toga jako, jako sretan", zaključio je producent i dodao kako smatra da će ga upravo ta uloga obilježiti za cijeli život.

Nije se očekivalo da će Johnny kojeg pamtimo iz kultnog filma "Edward Sciccorhands", u kojem je također igrao glavnu ulogu, steći toliku slavu i popularnost ulogom gusarskog kapetana.

Johnny Depp (Foto: Screenshot)
Johnny Depp (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Mislim da će Jack Sparrow biti njegovo nasljeđe. To je jedina ulogu u kojoj se našao pet puta, to je lik u kojeg se transformirao i posjećivao bolesnu djecu u bolnicama , svi će ga pamtiti po tome", zaključio je Beattie.

Prije nego što je postao Jack Sparrow, Johnny je slovio kao pomalo šašav, neovisan glumac koji se pojavio u cool ulozi u filmu Tima Burtona, ali nije ga se smatralo filmskom zvijezdom, a ljude koji su ga angažirali smatralo se ludima.

"Zato što nije imao titulu velike filmske zvijezde. A mi smo stvarali veliki film, u čije smo središte postavili tog šašavog glumca i stvarno su svi mislili da smo ludi. Činjenica što smo nakon svega postigli i da smo uspjeli zapravo je čudo", objasnio je Beattie.

Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje

Glazbenik koji sprema spektakl u Zagrebu veliki je zavodnik, a ovo su ljepotice koje je ljubio