Chrissy Teigen i John Legend brojne obožavatelje imaju baš zbog spontanih fotografija koje dijele na društvenim mrežama.

Galerija


Chrissy Teigen i John Legend jedan su od omiljenijih holivudskih parova ponajviše zbog svog smisla za humor.

 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Vezani članci Chrissy Teigen i John Legend Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze'' Chrissy Teigen i John Legend Jedan su od najzaljubljenijih slavnih parova i mnogi im zavide: Manekenka na poseban način priznala da je trudna

Za razliku od većine celebrityja, na društvenim mrežama imaju naviku objavljivati fotografije koje pokazuju i onu njihovu drugu, rekli bismo ljudsku i neglamuroznu stranu. Chrissy je tako mnogo puta pokazala da se suočava s problemima koji dotiču svaku ženu, kao što su primjerice strije ili višak kilograma nakon trudnoće, a ovoga puta njezin je suprug podijelio fotografiju koja je mnoge oduševila.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Naime, Chrissy ga je na Dan očeva vodila na večeru, no on je njoj odlučio uputiti nekoliko lijepih riječi.

''Znam da je Dan očeva, ali ja moram reći koliko je moja supruga divna. Vodi me na večeru, iako i dalje obavlja majčinske dužnosti'', napisao je slavni glazbenik uz fotografiju na kojoj Chrissy u elegantnoj haljini uz pomoć pumpice izdaja mlijeko u bočice dok se njih dvoje voze u automobilu.

Fotografija je na društvenim mrežama naišla na brojne pozitivne kritike njihovih pratitelja, pogotovo jer mnogi, kako su napomenuli, nisu mogli vjerovati da se oni tako slavni mogu ponašati tako normalno.

''Kakva je to žena'', složili su se mnogi u komentarima. 

Chrissy i John vjenčali su se 2013. godine, a zajedno imaju dvoje djece - kćer i sina.