Na dodjeli MTV VMA-sa posebno je oduševio Jimmy Fallon, koji je proglasio video godine. Stigao je kao Ryan Lochte i oduševio.


Oduševio je Jimmy Fallon još jednom svojim smislom za humor. Na dodjeli MTV VMA-sa, slavni komičar stigao je na pozornicu kako bi najavio nominirane za video godine.

Pogledajte kako je Drake Rihanni izjavio ljubav

Vezani članci Wynona Ryder Bili su u vezi samo mjesec dana, ali sve su demantirali jer im romansa nije uspjela Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Ljubila je više žena od nekih slavnih frajera, a smirila ju je samo jedna – novopečena supruga

Ništa ne bi bilo toliko komično da Fallon nije stigao kao Ryan Lochte. Maskirao se i oduševio publiku, a pogotovo slavnog Michaela Phelpsa, koji je inače Lochteov reprezentacijski kolega. 'O moj Bože', instiktivno je reagirao Phelps te odmah uzeo mobitel kako bi fotografirao Fallona. 'Ovo je sjajno', dodao je.

Kanye West održao govor od četiri minute

'Jeste li znali da je Lochte režirao svih pet spotova koji su nominirani ove godine' Da, je. Tako je rekao. No, ne može vam reći koji je bio najbolji', dodao je Fallon. Našalio se tako komičar na račun skandala koji je snašao Lochtea u Rio de Janeiru.

Sjajnom izvedbom Britney Spears se vratila na velike dodjele