Top 10

Jesu li ovo najveći 'biseri' slavnih na Twitteru?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok nas slavni svakodnevno obasipaju detaljima iz svojeg privatnog života na društvenim mrežama, poznati nekad kažu i previše.

Mnoge zvijezde ponekad i zaborave da ih prate ljudi diljem svijeta. Radar Online skupio je najgluplje izjave na Twitteru poznatih i slavnih koji su nam ostavili upitnike iznad glave tokom zadnjih nekoliko godina.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović za svakog ponešto! Koji su domaći izvođači dosad imali najveće koncerte u zagrebačkoj Areni i što nas sve čeka ove jeseni i zime?

'U avionu sam... volim WiFi. Sjedim do Air Marshalla! Jim me čini sigurnom', poručila je Kim Kardashian. Vjerojatno je htjela naglasiti to kako sjedi pokraj dežurnog policajca u avionu, vjerojatno da joj se ne bi približio netko tko ne treba. I njezin dečko Kanye imao je nekoliko bisera na Twitteru. 'Znate li gdje mogu naći velike mramorne stolove za konferenciju? Trebam imati sastanak... ne dok ne nađem stolove', poručio je West.

>> Oluja je prošla, no njihove poruke su ostale

'Ne mogu vjerovati da me baka natjerala da nosim smeće. Ja sam bogat. Idem doma. Ne treba mi ovo sra**?, na Twitteru je podijelio reper 50Cent. 'Ja sam takoooo lijepa', jasna je bila Nicole Richie, dok je Kourtney Kardashian zanimalo 'Imaju li mravi pim**ke'?.

Ipak među posljednjim u nizu šašavih izjava definitivno je bila Lindsay Lohan nakon uragana Sandy. 'Zašto svi toliko paničare oko uragana, ja ga zovem Sally? Prestanite misliti negativno! Mislite pozitivno i moli za mir', tada je poručila.

Sve njihove Tweetove pogledajte u galeriji – koja izjava vam je najbolja?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene