Korekcije, operacije...

Jesam li ja jedina prirodna? Iskritizirala 'plastične' kolegice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hollywoodu skoro svaka glumica iznad 30-te obavi barem jedan kozmetički zahvat, a glumica Jane Leeves jedna je od rijetkih koja nije pokleknula trendu.

53-godišnja glumica Jane Leeves najpoznatija je po svojim ulogama u popularnoj seriji 'Fraiser' te u seriji 'Hot in Cleveland. Ona svoje godine nosi s ponosom, te kao nekolicima slavnih glumica u Hollywoodu ne skriva svoje bore – za razliku od velike većine.

Pogledaj i ovo showbuzz napravio preko 300 zahvata Otpjevao je jedan od najvećih hitova osamdesetih, a ovako je izgledao nakon što se potpuno unakazio operacijama

'Ne želim se podvrgnuti gnjusnoj operaciji koja mi uopće neće garantirati posao. Ljudi znaju koliko imam godina i ne sramim ih se', poručila je Jane za Daily Mail.

>> Priznali su plastične operacije, promijenili se i – sve požalili!

'Ne krivim druge što su si to napravili, neki izgledaju bolje a neki lošije. Ako je netko poznat po svojoj ljepoti onda ste pod još veći pritiskom da zauvijek ostanete lijepi i mladi', kaže Jane no svoje kolegice nije štedjela.

'Meg Ryan si je uništila karijeru s plastičnom operacijom, Sharon Osmourne izgleda plastično i njezina možda je prezategnuta, Melanie Griffith sad ima grozna 'pačja usta', to joj uopće nije trebalo', komentira Jane koja pak smatra kako glumice Helen Mirren i Meryl Streep stare dostojanstveno.

'Možeš raditi sve što hoćeš kako bi izgledali dobro, ali nemojte pokušavati izgledati kao da imate 25 kada imate 52', zaključuje poznata glumica ponosna na svoje godine.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene