Novi prohtjevi

Smatra da je preseksi da bi nosio zatvorske lisice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kriminalac je postao planetarno popularan nakon što je policija objavila njegovu fotografiju, a sada ima i nove zahtjeve!

Jeremy Meeks, zatvorenik za kojim su poludjele žene diljem svijeta, želi zabraniti kamerama snimanje njegove sudske rasprave jer ga sudac prisiljava da se obuče u zatvorsku odoru, piše TMZ.

Pogledaj i ovo Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Ponosno marširao Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

Meeksov odvjetnik zatražit će da se spriječi medije da fotografiraju ili snimaju saslušanje. Sudac je već ranije odbio Meeksov zahtjev da nosi običnu odjeću umjesto njegova narančastog zatvorskog kombinezona. Naime, Meeks misli da bi ga mogli gledati moćni ljudi iz modne industrije te ne želi izgledati loše. Također je zatražio i da mu se oslobode ruke tijekom saslušanja kako bi mogao normalno razgovarati s odvjetnicima.

Zločinac postao hit na internetu! Nakon OVOG...

Jeremy Meeks postao je planetarno popularan nakon što je policija iz grada Stocktona u Californiji objavila njegovu fotografiju na svojem Facebook profilu s objavom njegova uhićenja zbog ilegalnog posjedovanja oružja i streljiva.

Fotografija je u kratkom roku postala viralna, u samo nekoliko sati nakon objavljivanja skupila je više od 38 tisuća 'lajkova', te je bila podijeljena preko 4000 puta. Na Twitteru je pokrenuta kampanja 'Oslobodite Jeremyja.

Svojim prodorno plavim očima i dobro isklesanim tijelom zaludio je žene diljem svijeta. No ne samo njih, brojne modne agencije počele su borbu nad osvajanjem Meeksa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene