WOW

Ima 48 godina i tijelo na kojem bi joj pozavidjele i puno mlađe: Jennifer Lopez hvali se ubojitim trbušnjacima

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez ima 48 godina, a na izgledu bi joj pozavidjele i puno mlađe žene.

Pjevačica ima 48 godina.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Ovisnica o teretani Usko, uže, najuže: 49-godišnja ljepotica istaknula ubojitu liniju i brutalne trbušnjake

Jennifer Lopez od svojih je početaka poznata po raskošnim oblinama i zategnutom tijelu, a otkad je prohodala s bejzbolašem Alexom Rodriguezom, još je redovitiji gost teretane.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Par često vježba i zajedno kod kuće, a da se svaki trud isplati, dokazuju čvrsti trbušnjaci kojima se latino glumica i pjevačica posljednjih dana hvali na svakom koraku.

Prvo je još neki dan viđena na večeri s dragim i menadžerom na kojoj je čvrsti trbuh istaknula u prugastom kompletu hlača i topića, a zatim i jutros kako napušta teretanu u neobičnoj kombinaciji odjeće za trening i skupocjene dizajnerske torbe.

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tko zna, možda se pjevačica priprema za vjenčanje s dečkom za kojeg se već neko vrijeme šuška kako je pokleknuo, no glasine nisu službeno potvrđene.

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ako je istina, ovo će Jennifer biti četvrti, a njemu drugi brak, no za pravu ljubav baš nikada nije kasno. A ako ćemo uskoro čuti svadbena zvona, pjevačica već sada izgleda fantastično, iako je nedavno izjavila kako joj se nimalo ne žuri pred oltar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene