Selena Gomez i Jennifer Aniston zadnjih su godina bile bliske prijateljice, no čini se da zbog jednog muškarca, u ovom slučaju Justina Therouxa, njihovo prijateljstvo odlazi u prošlost

Galerija


Jennifer Aniston i Justin Theroux krajem 2017. godine odlučili su se razići, a sredinom veljače ove godine i javno su potvrdili da se rastaju. Ubrzo nakon što su svoj brak priveli kraju, počelo se nagađati što je dovelo do toga. A što se tiče novih ljubavi u njihovim životima, zadnjih mjeseci šuškalo se da je Justin u vezi s mlađahnom glumicom Petrom Collins, ali još friškije – i s pjevačicom Selenom Gomez.

Jennifer Aniston, Selena Gomez (Foto: Getty Images)
Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty)

Vezani članci Selena Gomez Očigledno je da poznata slatkica ispod uske majice nema grudnjak, a ne pamtimo ni kada ga je zadnji put nosila Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Rame za plakanje mu je bivša s kojom je imao turbulentnu vezu, požalio joj se na ponašanje svoje supruge

Mnoge je ovo poprilično iznenadilo jer, naime, Selena i Jennifer bile su bliske prijateljice. Kako bi provjerila ove napise u medijima, 49-godišnja glumica kontaktirala je 25-godišnju zvijezdu. Razgovor koji su vodile Selenu je poprilično uznemirio.

''Jennifer je zadnjih godina bila bliska sa Selenom, no spomenuti napisi poprilično su je uvrijedili, što je jako utjecalo i na mladu pjevačicu. Jenn je sve to poprilično uznemirilo. Najviše je boli pomisao na to da je Justin već spreman krenuti dalje. Još joj je teško zamisliti ga s nekim drugim, pogotovo s nekim toliko mlađim i s kim je ona sama imala blizak odnos. Sve je to veoma bolno za nju'', govori izvor.