Ljetna idila

Ljubav ili marketing? Rozga podijelila romantičnu fotografiju u društvu muškarca s kojim je još nismo vidjeli

Rozga (Foto: Instagram) Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rozga (Foto: Instagram) Rozga (Foto: Instagram) Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

Želi li nam Jelena Rozga poručiti nešto?

Želi li nam Jelena poručiti nešto?

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser Nije imao spreman odgovor Stjepana Hausera zateklo pitanje o bivšoj djevojci Jeleni Rozgi, pogledajte kako se smeo: "Samo malo da se sjetim…"

Jednu od naših najpoznatijih pjevačica Jelenu Rozgu do Stjepana Hausera nismo često viđali u muškom društvu jer je zgodna Splićanka vrlo tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život.

Podsjetimo, pjevačica je s članom popularne grupe 2CELLOS prekinula sredinom rujna 2017. godine nakon dvije i pol godine veze.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", stajalo je u medijskoj izjavi pjevačice.

Jelena se tada okrenula poslovnim obvezama, a tko zna, možda joj već ovo ljeto donese novu ljubav.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Naime, prije nekoliko sati, Splićanka je na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati više od 227 tisuća sljedbenika, objavila vrlo prisnu fotografiju s nepoznatim muškarcem, no postoji i velika vjerojatnost kako se radi o kadru iz novog spota.

"Ajme, je l' to znak da je vrijeme za novi HIT... N A P O K O N", "Opaaa! Dio novog spota??", "Novi spot ili nova ljubav?", samo su neki od komentara ispod romantične fotografije, dok su neki komentirali kako ih dotični podsjeća na Justina Biebera, a spominjao se i islandski nogometaš Rurik Gislason.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Nova ljubav ili pjesma, saznat ćemo vrlo brzo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene