Koliki su razmjeri stravičnog zločina, govori i činjenica da je o njemu govorio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.


Slučaj ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović i dalje potresa javnost u Srbiji, ali i cijeloj regiji. Koliki su razmjeri stravičnog zločina, govori i činjenica da je o njemu govorio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon što je 15. rujna za ubojstvo uhićen njen suprug Zoran Marjanović, pojavili su se i novi detalji zločina. Informer piše kako je Jelena kobnog 2. travnja 2016., kada je prijavljen njen nestanak, zapravo tražila razvod i htjela se iseliti te napustiti svog supruga Zorana Marjanovića.

Svađali su se te je, piše Informer, došlo do fizičkog obračuna. Zoran ju je udario, Jelena se onesvijestila. Izvor tvrdi da je Jelenu ubio muž ili netko od ukućana, i to tupim udarcima po glavi. Istražitelj, prema izvoru spomenog lista, tvrdi da Jelena nije ubijena u kanalu, već je donesena na kobno mjesto.

"Na licu nije imala puno krvi i to upućuje da je bila ubijena na drugoj lokaciji. Ubojica je imao najmanje jednog pomagača, i netko joj je očistio prste i ruke kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice. Pretpostavka je da je Jelena ubijena u kupaonici u kući, a ubojica ju je, uz nečiju pomoć, zamotao u tepih i bacio u kanal". Policija zamršeno klupko ovog ubojstva otpetljava više od godinu dana, a mediji i javnost žele istinu. Zoran Marjanović, njen suprug, ušao je prije uhićenja u reality show "Zadruga" kako bi dokazao da nije kriv. Ipak, tijekom boravka u realityju je uhićen za monstruozan zločin.

Jelena Krsmanović (FOTO: Instagram)