Suprug uhićen

Slučaj koji je zgrozio regiju: Pjevačica je ubijena kod kuće, a na nasip odvedena poslije?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koliki su razmjeri stravičnog zločina, govori i činjenica da je o njemu govorio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Slučaj ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović i dalje potresa javnost u Srbiji, ali i cijeloj regiji. Koliki su razmjeri stravičnog zločina, govori i činjenica da je o njemu govorio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon što je 15. rujna za ubojstvo uhićen njen suprug Zoran Marjanović, pojavili su se i novi detalji zločina. Informer piše kako je Jelena kobnog 2. travnja 2016., kada je prijavljen njen nestanak, zapravo tražila razvod i htjela se iseliti te napustiti svog supruga Zorana Marjanovića.

Pogledaj i ovo Zadruga Kraj skandalima Vlasnik Pinka objavio da je donio konačnu odluku: Ukida kontroverzni reality show nakon tragedija koje su Srbiju zavile u crno

Svađali su se te je, piše Informer, došlo do fizičkog obračuna. Zoran ju je udario, Jelena se onesvijestila. Izvor tvrdi da je Jelenu ubio muž ili netko od ukućana, i to tupim udarcima po glavi. Istražitelj, prema izvoru spomenog lista, tvrdi da Jelena nije ubijena u kanalu, već je donesena na kobno mjesto.

"Na licu nije imala puno krvi i to upućuje da je bila ubijena na drugoj lokaciji. Ubojica je imao najmanje jednog pomagača, i netko joj je očistio prste i ruke kako bi se uklonili biološki tragovi ubojice. Pretpostavka je da je Jelena ubijena u kupaonici u kući, a ubojica ju je, uz nečiju pomoć, zamotao u tepih i bacio u kanal". Policija zamršeno klupko ovog ubojstva otpetljava više od godinu dana, a mediji i javnost žele istinu. Zoran Marjanović, njen suprug, ušao je prije uhićenja u reality show "Zadruga" kako bi dokazao da nije kriv. Ipak, tijekom boravka u realityju je uhićen za monstruozan zločin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene