Pjevačica Jelena Krsmanović je sahranje jučer, a policija i dalje traga za ubojicom.


Kako javlja 'Kurir' policija intenzivno traga za Nebojšom Rojkom poznatom po nadimku Vihor koji je u bijegu. Vihorova majka potvrdila je kako se njezin sin javio i tvrdi da nije ubio Jelenu, kaže kako će se sam otići na policiju.

Vezani članci Slika nije dostupna NOVA TEORIJA O UBOJSTVU Jelena je ubijena u Zemunu? Slika nije dostupna POLICIJA TRAŽI ČOVJEKA SA ŠTAPOM - novi detalji u istrazi

Pjevačica Jelena Krsmanović ubijena je 2. travnja dok je trčala nasipom u blizini svoje kuće. Iako je njezin suprug sa kćeri bio na nasipu u vrijeme zločina, Jelenino tijelo pronađeno je tek dan kasnije nakon opsežne policijske pretrage u koju su se uključili mještani, prijatelji i obitelj.

Iako su na samom početku istrage u javnost izlazile razne teorije o tome što se u stvari dogodilo nesretnoj pjevačici, za sada stoji priča kako je Jelena ubijena s više od 30 udaraca tupim predmetom. Pod noktima pjevačica pronađeni su tragovi DNK koji na žalost nisu bili od velike pomoći u istrazi. Policija navodi kako se rade i dodatni testovi.

Nekoliko je osoba već pozvano na obavještajne razgovore u policijsku postaju, ali nitko nije zadržan. Praćenjem Jelenine komunikacije putem društvenih mreža i mobitela, policija je uvjerena kako je Jelena poznavala svog ubojicu i krug se polako zatvara. Policija je sada usmjerila pozornost na ljude iz Jeleninog okruženja i navodi se kako će već broj mještana biti pozvan na razgovore kako bi se provjerilo gdje su bili i što su radili te subote u vremenu između 15 i 20 sati, javlja 'Telegraf.rs'.

Jelenin suprug Zoran progovorio je o svojoj ljubavi. 'Jelena je bila anđeoska duša. Ona je i majka, i žena, i prijatelj, i sve u jednoj osobi. To znaju svi koji su je poznavali. Meni je krivo što se mediji nisu toliko odazivali kada je u pitanju njezin povratak na estradu, nisu reagirali kako sada reagiraju, kada je nastradala na ovako surov način', rekao je Zoran u intervjuu koji možete pogledati OVDJE.