Žestoko se borila za život

Ubojstvo srpske pjevačice - Suprug prošao poligraf, no zadržan u pritvoru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jelena Krsmanović nestala je ovog vikenda, dok je bila na trčanju. Ubrzo je pronađena mrtva.

Nakon što je okrutno ubojstvo srpske pjevačice Jelene Krsmanović šokiralo Srbiju, ali i regiju, isplivali su novi detalji slučaja. Naime, Blic doznaje da je njezin suprug Zoran Marjanović prošao poligrafsko ispitivanje u policiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Što su pronašli? BIZARNO OTKRIĆE - pronađene obiteljske fotografije s kojih je Jelena izrezana!

Unatoč tome, odlučili su ga zadržati u pritvoru. Osim njega, još neki članovi obitelji Marjanović bit će poligrafski testirani. Ipak, to ne znači da je bilo tko od osumnjičen za Jelenino ubojstvo, već se radi o uobičajenoj proceduri u takvim slučajevima, piše Blic. Zoranov otac Vladimir, izjavio je da ne sumnja u nevinost svog sina i da se nada da će ga policija ubrzo pustiti. Kurir piše kako je Jelena najvjerojatnije ubijena čekićem, a tragovi pokazuju da se žestoko borila za život.

'Zoran nije mogao ubiti Jelenu, ona je bila svaka pora u njegovom životu. Nadam se da moj sin nije jedini osumnjičeni za ovo ubojstvo. Zoran je uhićen u najtežem trenutku u svom životu', kazao je Vladimir. Da podsjetimo, Jelena je nestala u subotu u poslijepodnevnim satima, kada je sa otišla na trčanje. Obitelj je prijavila nestanak, a najgori scenarij ubrzo je potvrđen. Jelena je pronađena mrtva. Imala je 32 godine, i majka je petogodišnje djevojčice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene