Pjevačica Jelena Krsmanović nestala je ovog vikenda, dok je bila na trčanju. Ubrzo je pronađena mrtva.


Nakon što je okrutno ubojstvo srpske pjevačice Jelene Krsmanović šokiralo Srbiju, ali i regiju, isplivali su novi detalji slučaja. Naime, Blic doznaje da je njezin suprug Zoran Marjanović prošao poligrafsko ispitivanje u policiji.

Vezani članci Slika nije dostupna BIZARNO OTKRIĆE - pronađene obiteljske fotografije s kojih je Jelena izrezana! Slika nije dostupna Ubijena srpska pjevačica prije smrti svađala se sa suprugom

Unatoč tome, odlučili su ga zadržati u pritvoru. Osim njega, još neki članovi obitelji Marjanović bit će poligrafski testirani. Ipak, to ne znači da je bilo tko od osumnjičen za Jelenino ubojstvo, već se radi o uobičajenoj proceduri u takvim slučajevima, piše Blic. Zoranov otac Vladimir, izjavio je da ne sumnja u nevinost svog sina i da se nada da će ga policija ubrzo pustiti. Kurir piše kako je Jelena najvjerojatnije ubijena čekićem, a tragovi pokazuju da se žestoko borila za život.

'Zoran nije mogao ubiti Jelenu, ona je bila svaka pora u njegovom životu. Nadam se da moj sin nije jedini osumnjičeni za ovo ubojstvo. Zoran je uhićen u najtežem trenutku u svom životu', kazao je Vladimir. Da podsjetimo, Jelena je nestala u subotu u poslijepodnevnim satima, kada je sa otišla na trčanje. Obitelj je prijavila nestanak, a najgori scenarij ubrzo je potvrđen. Jelena je pronađena mrtva. Imala je 32 godine, i majka je petogodišnje djevojčice.