Otkrila Nada Topčagić

STRAŠNO! Ubijena pjevačica dobivala prijetnje prije smrti: 'Otet ću te, pa ću te ubiti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Netko je Jeleni Krsmanović slao prijeteće poruke na mobitel, a ona je sve ignorirala, misleći da su prijetnje bezopasne.

Smrt pjevačice Jelene Krsmanović potresa Srbiju, ali i cijelu regiju. Mučni detalji objavljuju se bez prestanka, a oglasila se sada i njezina kolegica, poznata pjevačica Nada Topčagić. Otkrila je da je Jeleni netko prijetio ubojstvom i silovanjem. Bile su jako bliske, pa je ubijena pjevačica Nadi rekla kako dobiva poruke s prijetnjama.

Pogledaj i ovo showbuzz Što su pronašli? BIZARNO OTKRIĆE - pronađene obiteljske fotografije s kojih je Jelena izrezana!

Zajedno su se smijale porukama, Jelena ih nije shvaćala ozbiljno te ih zbog toga nije prijavila policiji. 'Jelena mi je nedavno pričala da dobiva prijetnje silovanjem i smrću. Stizale su joj poruke sadržaja: 'Jako si lijepa, otet ću te, pa ću te ubiti! Pokazala mi je te poruke, svojim očima sam ih vidjela. Ipak, zajedno smo se smijale tome, mislile smo da je samo šala ili u najgorem slučaju nečija ljubomora', priča Nada. Dodala je da je Jeleni rekla da joj netko zavidi na karijeri te je želi preplašiti. Nažalost, dogodilo se najgore, piše Informer.

Da podsjetimo, Jelena je nestala u subotu, a ubrzo je pronađena mrtva. Njezin suprug Zoran Marjanović još nije pušten iz pritvora, iako je prošao poligrafsko ispitivanje. Nagađa se da ssu razlog tome neke kontradiktornosti u iskazu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene