Kako je u petak najavljivano, Ceca je prodala oko 150.000 ulaznica, a Karleuša se zbog toga okomila na nju.


Saga oko Jelene Karleuše i Cece Ražnatović u Srbiji ne jenjava. Naime, Jelena Karleuša prije nekoliko dana održala je koncert na Ušću koji je bio potpun debakl.

>> Karleuša opet ŠOKIRA svojim vulgarnim statusima!

Vezani članci Valentina Walme Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde Jelena Karleuša i Jelena Rozga Emotivan susret dviju Jelena u Beogradu, fanovi žele duet: "Hvala ti na lijepim riječima"

Uspjela je privući oko 10.000 posjetitelja, a cijela produkcija je koncerta propala. Samo nekoliko dana nakon toga, Ceca je pripremila svoj koncert na Ušću i okupila oko 150.000 posjetitelja, piše portal Kurir.

Kako je u petak najavljivano, Ceca je prodala oko 150.000 ulaznica, Karleuša se zbog toga okomila na nju putem Twittera statusima: 'Samo u Srbiji, mediji od poštenih ljudi prave ubojice, a od ubojica - svece', napisala je Karleuša referirajući se na činjenicu da je Ceca Arkanova udovica.

Nakon toga je Karleuša u petak navečer nakon Cecinog koncerta objavila na Twitteru: 'Srbija ne zaslužuje sprdnju, vašar (seoski sajam), štandove i drogiranu 'pevaljku'. Srbija i Balkan zaslužuju puno Ušće i spektakl! Uskoro-VIVA LA DIVA snimak!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook