Vjerovali ili ne...

Karleuša šokirala izjavom koja je toliko zločesta da je NE ŽELIMO staviti u naslov!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Maštanja Jelene Karleuše pretvorila su se u najgori košmar. Neki opaki demoni urotili su se protiv nje', tvrdi novinar Kurira.

Jelena Karleuša svoje prepucavanje sa medijima u Srbiji počela je u nedjelju navečer nakon debakla njezinog koncerta na Ušću na koji je došlo samo desetak tisuća ljudi.

>> Jelena Karleuša 'pukla': 'Je*** vam nanu naninu!'

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Nakon statusa poput: 'Novinari, oprostite ovaj debakl. Nisam uspjela dovesti više od 40.000 ljudi na Ušću. Stidim se. Je*** ću vam nanu naninu', otišla je korak dalje.

U utorak navečer ,nakon kolumne Ljubomira Radanova na Kuriru pod nazivom 'Ušće postalo Lešće za Jelenu Karleušu!', pjevačica je objavila statu na Twitteru: 'Kako da ne reagiram na pisanja nekog Ljubomira Radanova iz Kurira koji je napisao da je Ušće moj grob, a da ne poželim plesati na njegovom?'

'Maštanja Jelene Karleuše pretvorila su se u najgori košmar. Neki opaki demoni urotili su se protiv nje. Koncert je kasnio skoro dva sata, gledalo ga je, po najoptimističnijim procjenama, 10.000 ljudi, ni 'h' od najavljenog helikoptera koji je trebao nadletjeti koncertni prostor, otkazali su vizualni efekti, ozvučenje je trokiralo, a najviše je zakazala sama pjevačica', dio je kolumne novinara koji je razljutio Jelenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene