'mala od skandala'

Priredila skandal na aerodromu, pa objavila nove fotke: 'Umorna, ali zadovoljna'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Navodno je i zaprijetila stjuardesi otkazom, no to je nije spriječilo da nakon koncerta objavi nove seksi fotografije.

Srpska pjevačica Jelena Karleušu prije nekoliko je dana otišla u Švicarsku no već je na samom aerodromu napravila skandal. Kurir piše kako je pjevačica imala kartu za ekonomsku klasu, no ona je htjela ući u prvi razred pa se pregurala i zaprijetila stjuardesi da će dobiti otkaz ako je ne propusti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Srbija šalje Jelenu Karleušu na Eurosong?!

'Ponašala se bezobrazno jer je željela poseban tretman od stjuardese na šalteru. Htjela se čekirati na mjestu gdje se čekiraju putnici sa kartama za prvi razred iako je nije imala. Svašta je rekla ženi na šalteru, a čak joj je zaprijetila i otkazom. Ona je obavijestila svoje nadređene o incidentu', otkrio je izvor s lica mjesta.

 

I Karleušin menadžer Zoran Birtašević se oglasio te poručio kako ta informacija nije točna, iako u izvještaju šefa smjene stoji drugačije. Pjevačicu izgleda taj skandal nimalo ne uznemiruje, pa je na svojem Facebooku objavila fotografiju s aerodroma kako stoji ispred šaltera za prvi razred.

No to nije sve. Karleuša je poznata provokatorica, pa je objavila i nekoliko fotografija u seksi pozama nakon koncerta koji je održala u Zurichu. 'Ovako izgleda umorna ali zadovoljna žena posle sjajnog koncerta! Hvala fenomenalnoj publici iz Švicarske', napisala je

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene