Prijeti tužbom

Jelena Karleuša dobila Oscara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karleušu ne impresioniraju Oscari. No, na neki način ga je i ona dobila.

Poznata srpska pjevačica već duže vrijeme negoduje zbog toga što su se snimke njezinog koncerta našle u dokumentarnom filmu o Amy Winehouse. Dokumentarac 'Amy' nagrađen je Oscarom, te između ostalog prati zadnje trenutke života prerano preminule pjevačice, koja je prije svoje smrti posljednji koncert održala 2011. u Beogradu. U filmu su kao snimke posljednjeg nastupa Amy Winehouse, zapravo prikazane one s Karleušinog koncerta iz 2013.!

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša - 1 najveći obožavatelj! TikTokom kruži video mladića koji je na torzo istetovirao imena Karleušinih albuma, bome nije štedio na veličini slova i vidljivosti!

Nakon što je 'Amy' proglašen najboljim dokumentarnim filmom godine, Jelena Karleuša ponovno se oglasila na društvenim mrežama, objasnivši kako je pokradena. 'Eeee, što ti je život... Kroz pakao medijskog linča kroz koji sam ni kriva ni dužna prošla iz neobjašnjivih razloga, samo zato što sam održala koncert na Ušću pred više od 40.000 ljudi, do toga da se kadrovi tog istog koncerta UKRADU i stave u film o posljednjem koncertu Amy Winehouse, koji je poslije Grammyja, upravo dobio i nagradu Oscar.

 

 

OD LINČA DO OSKARAEeee, šta ti je život... Kroz pakao medijskog linča kroz koji sam ni kriva ni dužna prošla iz neobjaš...

Posted by Jelena Karleuša on 28. veljače 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene