Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reperica Liv tvrdi kako je imala priliku upustiti se u ljubavnu vezu s Jay-Z-jem no odbila ga je jer je fan njegove supruge Beyonce.


Gotovo pa da nema slavne osobe za koju se 'šuškalo' kako vara svog partnera/partnericu. Tako je na red došao i slavni Jay-Z.

Reperica Liv tvrdi kako je tijekom snimanja jedne reklame Jay Z preko svog tjelohranitelja tražio od nje broj mobitela kako bi se 'povezali'. Liv je cijeli slučaj opjevala u svojoj pjesmi.

Tvrdi kako se to dogodilo prije nego se slavni pjevač vjenčao s Beyonce, dok su još bili cura i dečko.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Snimljena pri odlasku: Beyonce proslavila rođendan pa s mužem i djecom napustila Hrvatsku, čuvari se nisu odvajali od njih Beyonce i Jay-Z - 1 Slavni par stigao na Jadran: Pjevačica proslavila rođendan u velikom stilu, a cijelo vrijeme je okružena čuvarima

>> Samo joj se prišuljao iza leđa... Beyonce ostala u šoku!

'Mogla sam zaružiti s Jayjem no poštivam Bey', repa Liv u svojoj pjesmi.

U intervjuu za PBC radio otkriva kako mu je dala broj jer je mislila da želi s njom pričati o poslu ni na kraju nije bilo tako. Jay joj je rekao da mu je upravo ona najdraža reperica i da želi zaružiti s njom.

'Mislila sam kako ćemo pričati o poslu, no o tome uopće nije bilo riječi. Odlučila sam da na tome i ostane', izjavila je Liv koja je pjevaču poslala i mail vezan za njezinu glazbu no nikad nije dobila odgovor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook