Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mate Janković, omiljeni i osebujni član žirija Masterchefa, gostovao je jutros u Doručku na Totalnom FM-u kao tajni gost!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Mate Janković Naš kuhar o tužnoj svakodnevici iz Petrinje, neke ga stvari posebno ljute: "To je takva tuga da ti sje** psihu" Mate Janković, kuhar Hrvatski chefovi udružili snage u razorenoj Petrinji: "Na meniju je ono što je donacija i što možemo pripremiti"

Saša je pripremio tri pitanja iako nije znao tko ga čeka s druge strane telefonske linije. Jedno pitanje odnosilo se i na odabir božićnih poklona za pripadnice nježnijeg spola. 'Jesi više za tange ili za Tupperware', pitao je Saša. 'Ja sam više za tange u Tupperwareu', iskren je u svom stilu odgovorio Mate i dodao da su tange u idealnoj situaciji jestive

Sašu je zanimalo i što misli o činjenici da Ivano Balić nije pozvan u reprezentaciju jer se nije javljao izborniku na telefon. 'Ja iskreno ne bi ni nagovarao čovjeka jer je dao što je mogao reprezentaciji, već je duje vrijeme ozlijeđen. Mislim da bi ga trebalo pustiti na miru i početi graditi neku novu mladu momčad', odgovorio je Mate.

>> Mešin Jankoviću spremio - sendvič!

Danas je na naslovnici Slobodne Dalmacije osvanuo naslov 'Tri dana zabave s Jelenom Rozgom u Budvi za 835 kuna!', ekipa s Totalnog zamislila se jutros nad pomalo nesretno sročenim naslovom. Saša je zato s Matom odlučio provjeriti, je li to fer cijena za 'tri dana Zabave s Rozgom?!', a Mate je odgovorio 'drvljem i kamenjem': 'Ne vidim kako se netko može zabavljati tri dana uz Jelenu Rozgu! Tu mi kreče cijeli problem. Nekako ne vjerujem toj cifri. Ja mislim da stvari koje su dobre ne bi trebale malo koštati. Iskreno ja bi takvu stvar izbjegao u širokom luku. Ne zato zto imam nešto protiv Jelene Rozge nego zato što imam nešto protiv njene glazbe', nastavio je Mate otvoreno i iskreno.

Doznali smo tako i da jedan od najpoznatijih hrvatskih kuhara doručkuje isključivo crnu kavu i cigarete.

Obzirom da su se u ovoj sezoni popularnog kulinarskog showa Nove TV među favoritima našle uglavnom žene Sašinu producenticu zanimalo je smatra li Mate da se žene vračaju u kuhinju u kojoj tradicionalno vladaju muškarci: 'Ne bih rekao da se ľene vračaju u kuhinju jer one nikada nisu ni otišle. Predrasuda je da su muškarci bolji kuhari od žena. Mislim da su fizički izdržljiviji od žena što se tiče kuhinje. Kuhinja je izrazito težak fizički posao pa tu dominiraju muškarci, ali kad bi trebao reći da je netko prirodno bolji kuhar, muškarac ili žena, mislim da bi tu imao gadnih problema odlučiti', rekao je za kraj Mate Janković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook