KAKAV ŽIVOT

NEOBUZDANA OVISNICA 'Svi mi kažu da su prevelike, ali ja to jednostavno ne vidim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Majka troje djece ne može zamisliti život bez shoppinga i kozmetičkih tretmana na koje potroši čak 36 tisuća funti godišnje.

Janey Fareell ima svega 30 godina, a već je ovisnica u mnogim stvarima. Njezina najveća strast je shoppingiranje na koje potroši vrtoglavih 36 tisuća funti godišnje. Tvrdi kako bez problema potroši 1000 funti u jednom shoppingu, a osim luksuznih stvari voli se počastiti i kozmetičkim tretmanima.

Na njih godišnje potroši oko 11 tisuća funti i kako kaže, njima je opsjednuta. Na povećanje usnica izdvoji 6 tisuća funti, a do sada je napravila oko 20-ak zahvata na njima. 'Svi mi kažu da su prevelike, ali ja to jednostavno ne vidim'. 

Na umetke za kosu potroši 300 funti svakih pet mjeseci te 35 funti za solarij svaka tri tjedna. 'Volim novac, volim ga trošiti. Prava sam ovisnica', rekla je Janey.

Janey je majka troje djece i živi u Newcastlu u Engleskoj, a novac za skupocjene stvari zarađuje od prodaje dizajnerskih torbica. Ostatak novca priskrbljuje njezin zaručnik Ross Pharrel, bivši vojnik, koji zarađuje gotovo 100 000 funti na godinu kao inženjer.

Njihova ljubav traje već šest godina, a prije nego su se upoznali tvrde kako su spavali s više od 400 ljudi. Naravno, svaki broji za sebe.

Janey društvene mreže također koristi kao izvor zarade. Njezini tutoriali u vezi šminkanja imaju veliki broj sljedbenika i zaradila je 9 tisuća funti na temelju njih. Patila je od postporođajne depresije i bila je žrtva bullyinga u školi, ali je otkrila čari shoppinga zbog kojeg se osjeća bolje.

'Shopping je moj talent i zbog njega se osjećam nevjerojatno. Idem barem jedanput tjedno i jedva čekam doći doma i sve isprobati'. Neobuzdana ovisnica o shoppingu planira svoje vjenčanje za koje će izdvojiti između 10 i 15 tisuća funti, no do sada je potrošila već 15 tisuća na vjenčanicu. Čini se kako će njezino vjenačnje biti sve, samo ne skromno.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene