Jamie Oliver našao se u velikim novčanim i poslovnim problema.

Galerija


Slavni televizijski chef, ili koji je barem to nekad bio, Jamie Oliver progovorio je o novčanim problemima i tako potvrdio nagađanja i priče koje kruže već neko vrijeme.

Vezani članci Milan Bandić Bandić: "Ako je Zagreb pred bankrotom, onda je Hrvatska već bankrotirala, onda Hrvatske nema" Lijekovi, ilustracija Predstavnici veledrogerija nakon sastanka u ministarstvu: "Više od 20 bolnica neće dobiti naručene lijekove"

Naime, Jamie je 2008. godine bio na vrhuncu slave i uspjeha te je otvorio lanac talijanskih restorana Jamie's, koji je već prošle godine bio na rubu bankrota, no Jaime ga je pokušao spasiti posao ulaganjem ušteđevine u iznosu od 12,7 milijuna britanskih funti.

"Više nemam novca", izjavio je za Daily Mail. 

Nakon tog poteza situacija se nije popravila, i chef se trenutno bori s dugovima koji iznose čak 71,5 milijuna funti, a ranije ove godine rekao je da će zatvoriti restorane na čak 12 lokacija i morao je otpustiti više od 600 ljudi.

Jamie se proslavio u televizijskoj emisiji "Goli kuhar" o kuhanju i prehrani. Njegovo je bogatstvo bilo procijenjeno na oko 150 milijuna funti. 

Bio je u komi, ostao bez pola lubanje, jedva se izvukao, no danas radi nevjerojatne stvari i ne odustaje

Ovo su zlatne djevojke: ''Nadamo se da ćemo nadmašiti nastup koji smo izvele''