James Holt, Kim Kardashian, Jordan Parke (Foto: Getty)
James Holt, Kim Kardashian, Jordan Parke (Foto: Getty)

James Holt i Jordan Parke potrošili su nekoliko tisuća funti kako bi izgledali kao Kim Kardashian.


Kim Kardashian je mlada, lijepa i bogata, a na tome joj zavide brojne osobe. No neke osobe nemaju granicu. James Holt i Jordan Parke u toliko mjeri se žele približiti slavnoj Kim da su odlučili učiniti sve kako bi izgledali baš kao ona. Da, nevjerojatno je koliko ljubavi imaju prema svom uzoru. Obožavanje ide do te mjere da su Jordan Parke i James Holt već potrošili nekoliko tisuća funti na plastične operacije, piše Mirror.

Štovatelji Kim Kardashian na društvenim mrežama tako se hvale najnovijim plastičnim operacijama, a nevino objavljivanje fotki dvojice, nazovimo ih muškaraca, prerasla je u pravi medijski rat. Nakon što je 22- godišnji James postavio na društvene mreže članak iz magazina koji piše o njemu, a u kojem je okarakteriziran kao vjerni fan Kim Kardashian James je bio ljut. 'Sretan sam što sam dobio prostor u novinama koju su čitane u Americi, ali zašto je netko morao u priču o meni spomenuti i Jordana!?', napisao lje ljuti James na svom Facebook profilu.

Jordan nije ostao dužan. 'Ovo nije prvi Facebook rat koji vodimo'. Uvijek me pokušavao poniziti. Iako nalikuje na Kim, zaostaje za mnom jedno dvije godine. Ljut je što su i mene spomenuli u članku, ali ja sam prvi počeo raditi na tome da izgledam kao Kim.

Tko zna, možda Kim uspije zaustaviti ovu slatku svađicu i pomiriti dečke kada sazna da žele izgledati baš poput nje.