Jacqui Ryland ovisna je o selfijima i ljudskom hormonu rasta.


Jacqui Ryland proslavila se zahvaljujući činjenici da će napraviti sve kako bi očuvala svoj mladoliki izgled. Ona je dio emisije 'Body Freaks' u kojoj se pričaju priče ljudi koji će napraviti sve da njihovo tijelo izgleda baš onako kako su si osobe to zamislile. Jacquini je tako cilj očuvati mladolik izgled pa je s vremenom postala ovisna o ljudskom hormonu rasta.

 

 

It's You VS You #selfie #girlsthatlift #fitness #mumswholift

A photo posted by Snapchat Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

 

Glamurozna manekenka i samohrana majka troje djece Jacqui Ryland otkrila je da je ovisna o ljudskom hormonu rasta koji joj pomaže da izgleda mlado.

'Ilegalno je i dobiva se samo na recept, ali čini da vaša koža izgleda bolje, čini vas mlađim pospješuje rast i kvalitetu kose i noktiju i topi masnoću. Negativni efekt može biti da vam srce naraste što je opasno. Ukoliko imate kancerogene ćelije u vašem tijelu ovo će ubrzati njihov rast i proširiti ih. Stvara ovisnost samo zbog rezultat koji ostavlja na tijelu. Primijetila sam da se, kada nestane iz mog tijela, osjećam umorno, manje pozitivno i debljam se', objasnila je 29-godišnjakinja koja dnevno napravi i do sto selfija.

 

 

Absolutely loving this new lace underwear set from @annsummers the other colours are beautiful to

A photo posted by Snapchat Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

 

Ranije je uzimala i steroide kako bi imala savršeno tijelo, ali je shvatila da ne dobiva željeni rezultat. Tada se odlučila na konzumiranje ljudskog hormona rasta iako su je svi upozoravali da je rizično i opasno. Jedino za što se kaje jeste ugradnja implantata u grudi po kojima je sada postala prepoznatljiva.

 

 

Anyone else always 25/8 in their car

A photo posted by Snapchat Officialladyjac (@jacqui.ryland) on

 

Osim o savršenom izgledu, Ryland je ovisna i o selfijima. Priznaje da ih snima stalno i svugdje.
 

'Mislim da to nikada neću prestati raditi. Među onima sam koji snimaju najviše selfija na svijetu i ne mogu se žaliti jer me je to dovelo ovdje gdje jesam', kaže.

Na kraju je zaključila kako se nada da njene kćeri neće krenuti njenim stopama.