Žena je podigla tužbu nakon 30 godina. Ima pisma i čekove koje joj je Michael Jackson tijekom godina slao.


Ni sedam godina nakon smrti Michaela Jacksona ne jenjavaju teške optužbe na račun zlostavljanja maloljetnika. Javila se tako jedna žena koja je optužila Jacksona da ju je pjevač seksualno zlostavljao i platio 900 tisuća dolara da to nikom ne kaže, piše RadarOnline. Tvrdi da ju je zlostavljao prije trideset godina, kada je imala svega 12. Uz optužbe predala je i niz ljubavnih pisama koje joj je Michael pisao tijekom zlostavljanja.

"Volim te jako puno, a što više razgovaram s tobom, moja ljubav prema tebi sve je veća. Potpuno sam lud za tobom", napisao je navodno Jackson tada 12-godišnjoj djevojčici. Anonimna žena podnijela je i tužbu protiv preminulog glazbenika. Napisala je da je zlostavljanje počelo 1986. godine, kad ju je majka odvela u Jacksonovu vilu. Tvri da ju je jednom odveo i u svoju posebnu sobu, gdje ju je dirao i ljubio u usta.

Michael Jackson (Foto: Getty)

Uz tužbu je priložila čekove i potvrde iz banke koje su navodno trebale dokazati da je Jackson plaćao za njenu šutnju. Budući da je ovo prva ženska osoba koja ga tuži za zlostavljanje, njezin odvjetnik Vince Finaldi za ABC News tvrdi da je njegova klijentica u dječjim danima nalikovala dječaku. Odvjetnik obitelji Jackson, s druge strane, kaže kako je sve to samo još jedan od pokušaja anonimaca da se domognu novca.

Michael Jackson (Foto: Getty)