Neprepoznatljiv

FOTKA KOJA JE ZALUDILA INTERNET Zar je to stvarno on?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Profesionalni trener Aaron Williamson koji trenutno radi sa Simmonsom na Instagramu je objavio fotografiju koja je odmah zaludila Internet.

Oskarovac J.K. Simmons oduševio je fanove ulogama u filmu 'Juno', seriji 'Oz', a mnogi su ostavi bez teksta na ulogu nagrađenog učitelja iz 'Whiplasha'. No, jedna je uloga jednostavno nevjerojatna – ona nabildanog 61-godišnjaka.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

 

 

Every time we train together I forget he's 61 years old. So much respect for this guy. #JKSimmons #OldManCranking (hashtag via @mountaindog1)

A photo posted by Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) on

 

Naime, profesionalni trener Aaron Williamson koji trenutno radi sa Simmonsom na Instagramu je objavio fotografiju koja je odmah zaludila Internet.

"Kad ga vide u teretani, doslovno zastanu. Ne mogu vjerovati da je to on. Stvarno je discipliniran i predan misiji da sa svojim tijelom učini nešto što nikada nije. Nabildan. Nabildaniji je od mene. Njegov je cilj imati bolesno nabildane ruke", komentirao je Williamson.

Prvo se mislilo da se glumac priprema za ulogu Jima Gordona u novom superjunačkom filmu DC Comicsa, no kako se čini, on samo želi biti u dobroj formi. A bradu je pustio iz gušta.

Ovako je izgledao 'prije':

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene