Poljupci na pozornici

Iznenađenje za Eurosong: Evo kako je finska pjevačica podigla prašinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Krista Siegfrids poljubila je svoju plesačicu za vrijeme pripremnih nastupa za ovogodišnji Eurosong. I dok je naša 'Mižerja' pokazala muške glasove, finska pjevačica je pripremila vrući poljubac!

Pravila Eurosonga zabranjuju natjecateljima stihove, govor i geste političke ili slične prirode, no 27-godišnju Finkinju Kristu Siegfrids to nimalo ne brine.

Pogledaj i ovo showbuzz Pjesma Europe TOP 3 mita o Eurosongu - evo što je prava istina!

Poljubila je svoju plesačicu nasred pozornicu u vjenčanici i to dok je pjevala stihove udaj se za mene! I dok je Novi Zeland legalizirao istospolne brakove, a francuski senat istu odluku podržao i prije njih, izgleda kako je i Krista pokazala svoj stav cijeloj Europi. Pravi šok gledatelje tek čeka u natjecateljskoj večeri Eurosonga – barem tako najavljuje sama pjevačica.

>> Stranci oduševljeni našom 'Mižerjom': 'Oduzima dah!'

'Ne mislim da pjesma ima političku konotaciju. Ona govori o ljubavi i toleranciji. Smatram pogrešnim zabranu gej brakova u Finskoj i želim poslati poruku u vezi s tim', izjavila je londonskom Indipendentu, dok njezina pjesma 'Marry Me' govori o djevojci koja čeka da je njen dečko zaprosi. Neopterećena skandinavskim krugom, Beneluxom ili Balkanom, Krista računa na glasove homoseksualaca širom Europe.

'Homofobni ljudi su ljuti zbog mog nastupa, a ja planiram veliko iznenađenje na kraju natjecateljske izvedbe. Obzirom da prijenos ide uživo, nitko i ništa me neće moći spriječiti', kaže finska pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene