Harry opet 'crna ovca'

Izletjelo mu: Kate i William čekaju sina!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Princ Harry, kojeg mnogi zovu i crnom ovcom britanske kraljevske obitelji, još jednom je dokazao koliko je zapravo vrckaste i dječje naravi. Ovog puta je navodno otkrio spol djeteta Kate i Williama.

Prema pisanju portala Sunday People, princ Harry nije mogao prikriti oduševljenje što Kate Middleton nosi sina pa je tu informaciju povjerio bliskim prijateljima. A oni su to, naravno, razglasili svima pa i medijima.

'Rekao je kako je cijela obitelj uzbuđena zbog vesele vijesti, a posebno Kate koja je oduvijek maštala o sinu. Svi već kupuju darove za dječaka pa će plave boje biti posvuda', tvrdi izvor blizak Harryju.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

>> Nakon haljine od 10 tisuća kuna, sad je odjenula onu od 343 kune!

Obitelj trenutno bira ime za malenog nasljednika no svoj izbor nisu priopćili Harryju jer bi javnost vjerojatno ubrzo doznala i za njega.



Ukoliko dijete, koje bi se trebalo roditi početkom srpnja ove godine, bude zaista dječačić, bit će to pravo iznenađenje za mnoge Britance koji su cijelo vrijeme uvjereni kako Kate nosi djevojčicu.

Posljednji u nizu nagovještaja koji ide u tom smjeru bio je početkom godine kad je Kate, nakon što joj je obožavateljica na ulici dala medvjedića, rekla: 'Uzet ću to za k'. I nakon toga je zastala. Svi su pomislili da je mislila reći 'kći' i tako su krenula nagađanja da nosi djevojčicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene