Jenner mijenja povijest

NAPOKON ZNAMO što se događalo iza naslovnice koja je srušila rekorde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što se događalo iza scene i kako su tekle pripreme za Vanity Fair naslovnicu koja je srušila sve rekorde? Granice su pomaknute za sve transsrodne osobe, a evo kako je sve to i izgledalo.

'Bilo je teško jer sam se morala skrivati od paparazza, no da vam iskreno kažem, više me nije briga', počela je Caitlyn Jenner u svojem intervjuu za Vanity Fair.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Ništa ga nije spriječilo Bio je olimpijac i glava kuće slavne obitelji, a onda je odlučio da želi biti žena!

Hrabra Caitlyn ispričala svoju priču: 'Sama sam se nosila sa svojom situacijom'

'Zadnjih deset godina dogodio se pravi preokret i povećalo se razumijevanje za ovakve situacije, s razvojem Interneta informacije su postale dostupnije i možete vidjeti i druge ljude koji su u istoj ili sličnoj situaciji, možete i komunicirati s njima i shvatiš – da nisi sam. Nadam se da će moj primjer i iskrenost prema sebi utjecati i na nekoga drugoga i olakšati mu put', priča nekoć poznati olimpijski sportaš i član reality obitelji Kardashian-Jenner.

Ime Caitlyn izabrala je još prije dvije godine, a u kratkom mini dokumentarcu koji je snimila za Vanity Fair naslovnicu koja je srušila rekorde, baš kao i njezin post na Twitteru kojim je oborila svjetski rekord kao osoba koja je prikupila najviše fanova u samo četiri sata - potpuno se ogolila i iskreno progovorila o svojoj promjeni.

'Nikada nisam u potpunosti mislila da ću to moći napraviti, no to je moj život. Imam toliko ljubavi i podrške, tako da je sve dobro', emotivna je bila Caitlyn. Kako je teklo snimanje i priprema, pogledajte u videu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene