Što se događalo iza scene i kako su tekle pripreme za Vanity Fair naslovnicu koja je srušila sve rekorde? Granice su pomaknute za sve transsrodne osobe, a evo kako je sve to i izgledalo.


'Bilo je teško jer sam se morala skrivati od paparazza, no da vam iskreno kažem, više me nije briga', počela je Caitlyn Jenner u svojem intervjuu za Vanity Fair.

Hrabra Caitlyn ispričala svoju priču: 'Sama sam se nosila sa svojom situacijom'

Vezani članci Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Prije tri godine bila je muškarac, a danas se na račun toga šali i uživa kao samopouzdana žena

'Zadnjih deset godina dogodio se pravi preokret i povećalo se razumijevanje za ovakve situacije, s razvojem Interneta informacije su postale dostupnije i možete vidjeti i druge ljude koji su u istoj ili sličnoj situaciji, možete i komunicirati s njima i shvatiš – da nisi sam. Nadam se da će moj primjer i iskrenost prema sebi utjecati i na nekoga drugoga i olakšati mu put', priča nekoć poznati olimpijski sportaš i član reality obitelji Kardashian-Jenner.

Ime Caitlyn izabrala je još prije dvije godine, a u kratkom mini dokumentarcu koji je snimila za Vanity Fair naslovnicu koja je srušila rekorde, baš kao i njezin post na Twitteru kojim je oborila svjetski rekord kao osoba koja je prikupila najviše fanova u samo četiri sata - potpuno se ogolila i iskreno progovorila o svojoj promjeni.

'Nikada nisam u potpunosti mislila da ću to moći napraviti, no to je moj život. Imam toliko ljubavi i podrške, tako da je sve dobro', emotivna je bila Caitlyn. Kako je teklo snimanje i priprema, pogledajte u videu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook